Anja Rubik - jedna z najbardziej znanych polskich top modelek.
Przeglądałam ostatnio jej zdjęcia. I zauważyłam, że na prawie każdym ma tak samo otwarte usta i podobną minę.
1. Wy też tak sądzicie? Czy to mi się tak wydaje?
Dopiero co w programie Top Model tak krytykowały 'Polinę Papierską', że ma ten sam wyraz twarzy na każdym ujęciu, no.. ona też ma na każdym zdjęciu podobny
2. Czy uważacie, że ma to słynne 'coś'?
lista tematów
Anja Rubik. Dużo zdjęć. strona 1 z 5
Widocznie tak lepiej to wygląda na zdjęciach albo coś w tym stylu. Świat mody rządzi się swoimi prawami. Mi tam to nie przeszkadza.
Tak. Wg mnie jest świetną modelką. Ma ciekawą urodę - bardzo oryginalną, i idealną figurę ( idealną dla modelki oczywiście ).
Konto usunięte: Tak. Wg mnie jest świetną modelką. Ma ciekawą urodę - bardzo oryginalną, i idealną figurę ( idealną dla modelki oczywiście ).
To tak jak ja :-) te zdjęcie co trzyma lornetkę w ręce i te noooooogi jakie długie

Konto usunięte: Widocznie tak lepiej to wygląda na zdjęciach albo coś w tym stylu. Świat mody rządzi się swoimi prawami. Mi tam to nie przeszkadza.
Mi w sumie też nie, ale chętnie zobaczyłabym ją w jakiejś innej stylizacji, z jakimś wściekłym grymasem na twarzy itp :-) ciekawe, jakby wyglądała.
też tak sądzę i trochę mnie to drażni.. te wiecznie niedomknięte usta, jakby miała przerośnięty migdał w stanie zapalnym...
pewnie tak, skoro jest czołową modelką.. wg mnie na niektórych zdjęciach wygląda świetnie, na innych trochę jak koń...tzn długa szczęka
Konto usunięte: te zdjęcie co trzyma lornetkę w ręce i te noooooogi jakie długie śliczna buzia, taki intrygująca twarz :-)
Nogi ma świetne! Dla mnie jest idealną modelką.
Konto usunięte: Mi w sumie też nie, ale chętnie zobaczyłabym ją w jakiejś innej stylizacji, z jakimś wściekłym grymasem na twarzy itp :-) ciekawe, jakby wyglądała.
Też liczę na jej kolejne interesujące sesje :)
Konto usunięte: . Rekompensują sobie takim 'efektem' bo wiedzą, że w większości modelki nie są zbyt seksowne.

Owieczka: pewnie tak, skoro jest czołową modelką.. wg mnie na niektórych zdjęciach wygląda świetnie, na innych trochę jak koń...tzn długa szczęka
ale jest kobietą kameleonem bez wątpienia :-) widziałam jej zdjęcia w różnych stylizacjach, w czarnych włosach, z petą w gębie itp, tylko też mnie drażni ta niedomknięta szczęka.... czasami ;-)