czy on jest dobry do odtłuszczania poaznokci przed malowaniem, wyczytalam ze dziewczyny juz na drugi dzien po nalozeniu lakieru on juz odpryskuje..mam ten sam sroblem i niktóre zmywacze maja olejki ktore natluszczaja paznokcie , i uzywalyscie tego spirytusu salicylowegoo i dziala??? prosze o pomoc
pozdrawiam;-)
lista tematów
spirytus salicylowy strona 2 z 3
Konto usunięte: to jest przesada, takie paznokcie powinny byc tylko pokazowe na konkursie, nic wiecej.
Moja polonistka takie na codzień nosiła, do tego jeszcze w jakiś oczo'yebnych kolorach :/
W ogóle jak można cokolwiek robić z takimi pazurami? ;/
A potem się dziwią, że żele kojarzą się z tandetą...
Konto usunięte: Moja polonistka takie na codzień nosiła, do tego jeszcze w jakiś oczo'yebnych kolorach :/
W ogóle jak można cokolwiek robić z takimi pazurami? ;/
POLONISTKA?

ja kiedyś miałam szał na tipsy ale odkąd urodziła się moja Chrześnica to zdjęłam żeby jej nie zachaczyć i nie zranić. I tak już 1,5 roku nie noszę, zrobię dopiero na moj slub a i tak się waham ;P
wątpie... pewnie trzeba sie przyzwyczaic.
Te paznokcie to i tak było nic w porównaniu ze strojem, make upem i fryzurą.
Tleniony na platynę skunks na łbie, ciuchy rodem z dyskoteki w remizie na zabitej dechami wsi i makijarz a'la panda na kacu.
możesz zrobić, ale jakiś delikatne i średniej długości.
Konto usunięte: mam ładne ale znowu to nie to samo co tipsy ;P chcialabym zalozyc na ten jeden raz ale potem takie paznokcie zniszczone itp nie wiem co robic ;P ale pewnie zaloze
I natiralne, ładnie pomalowane, i dobrze zrobione sztuczne wyglądają fajnie. Kwestia dobrania ich wyglądu do okazji, reszty stroju no i umiejętności, jako manikiurzystka.
Konto usunięte: I natiralne, ładnie pomalowane, i dobrze zrobione sztuczne wyglądają fajnie. Kwestia dobrania ich wyglądu do okazji, reszty stroju no i umiejętności, jako manikiurzystka.
ja i tak sama sobie nie zrobie