LadyGriffin
LadyGriffin
  10 февраля 2011 (pierwszy post)

Jakie polecacie? Szukam jakis ladnych w cenie do 60 zl;p Wiem,wiem ,ze to takie tanie gowno ale podobaja sie mi c-thru black diamonds czy jakos tak, orientuje sie ktos co to za zapach? Poleci mi ktos cos fajnego :mrgreen:?

mmaryjka
mmaryjka
  10 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie :P?

te, ale nawet nie wiem czy mają jakąś nazwę. teraz już rzadko ich używam, ale lubię do nich wracać czasami. ogólnie mam dużo perfum, bo bardzo szybko mi się nudzą i nie mogę używać jednych przez dłuższy czas.

Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie też mi się tak wydaje, mój kolega sprowadza z Turcji 'oryginalne podróby' no są nie do odróżnienia

zazwyczaj da się odróżnić. mogą być tańsze, ale o 50zł, a nie kosztować 50
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  10 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: za 70. i są bez alkoholu wiec trwalsze. sprzedawca wylał na dlon i podpalil. tzn probował.

hmm Dior chyba nie produkuje takich bez alkoholu :woot: mnie się wydaje, że to była podróba, z moją mamą pracuje taki lekarz, on często jeździ do Angli, do Londynu a tam są tansze perfumy niż tu, moja mama kupuje hmm jakiś Hugo Boss, czerwone opakowanie, deep red chyba czy cos takiego, u nas kosztuje ok 230 -250 zł a tam dostaje go po 180 jak sie nie myle, nie mozliwe, zeby byla tak drastyczna roznica w cenach.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  10 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zazwyczaj da się odróżnić. mogą być tańsze, ale o 50zł, a nie kosztować 50

właśnie ja też byłam zdziwiona, to była czysta podróba ale opakowanie no masakra :woot: nie dało się odróżnić, za to zapach masakra ;P po 80 zł je sprzedawał, jak ktoś się nie znał to mówił, że ma znajomego ochroniarza i on kradnie w sephorze i jak np Dior kosztował 250 zł to on sprzedawał za 200 ;P
mmaryjka
mmaryjka
  10 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale w tych katalogach to możliwe, że 2-3 okazy są dobre a reszte to po prostu gówna pachnące 30 minut

moja koleżanka używa jakiś oriflame i mówi, że są bardzo trwałe, ale dla mnie śmierdzą
SoDope
SoDope
  10 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moja koleżanka używa jakiś oriflame i mówi, że są bardzo trwałe, ale dla mnie śmierdzą

czym mniej więcej smierdzą .. ? może zgadnę .. XD
mmaryjka
mmaryjka
  10 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie ja też byłam zdziwiona, to była czysta podróba ale opakowanie no masakra

widocznie zainwestowali w opakowanie, to na zapach im nie starczyło i wlali pomyje. czasami ciężko odróżnić po samym zapachu, albo wcale nie można, natomiast opakowanie jest beznadziejne.
w egipcie akurat podrób jest więcej niż oryginałów, nawet w normalnych sklepach trzeba uważać
LadyGriffin
LadyGriffin
  10 февраля 2011

ja kiedys kupilam podrobe love,love za 30ml 20zł i musze przyznac,ze zapach byl b. ladny i dlugo utrzymywal sie na skorze ;)

mmaryjka
mmaryjka
  10 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czym mniej więcej smierdzą .. ?

mi się kojarzą z zapachem starej baby. trochę naftaliną dają - masakra
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  10 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja kiedys kupilam podrobe love,love za 30ml 20zł i musze przyznac,ze zapach byl b. ladny i dlugo utrzymywal sie na skorze ;)

chyba amor amor?
SoDope
SoDope
  10 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi się kojarzą z zapachem starej baby. trochę naftaliną dają - masakra

czyli obstawiam, że to są te.

:ziober2:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  10 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: widocznie zainwestowali w opakowanie, to na zapach im nie starczyło i wlali pomyje. czasami ciężko odróżnić po samym zapachu, albo wcale nie można, natomiast opakowanie jest beznadziejne. w egipcie akurat podrób jest więcej niż oryginałów, nawet w normalnych sklepach trzeba uważać

właśnie mój ukochany mi teraz mówi, że w Egipcie to 90% rzeczy to podróbki :woot:
LadyGriffin
LadyGriffin
  10 февраля 2011
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  10 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

nie znam tego, oryginał to od kogo? :and:
mmaryjka
mmaryjka
  10 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli obstawiam, że to są te.

te! dokładnie:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie mój ukochany mi teraz mówi, że w Egipcie to 90% rzeczy to podróbki

byłam sporo razy w egipcie i widziałam tak zajebiste podróby - szczególnie torebek, że to szok
SoDope
SoDope
  10 февраля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oryginał to od kogo?

to jest oryginał

Moschino - taka marka istnieje i ma się bardzo dobrze.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.