Moim najwiekszym probleemem jest tłusta skóra oraz swiecenie sie.
Chodziłam do dermatologa ale to nie wiele pomogło.
Chcialabym uzywac jak najmniej podkladu, ale sie nie da bo tylko ten z revlona daje rade z moja cera.
tak wiec moje pytanie brzmi co mam zrobic zeby pozbyc sie tego problemu?
lista tematów
Problem strona 1 z 2
mam to samo i nie wiem jak sobie z tym radzic zadnen krem podklad puder bibulki matujace nic nie pomagaja
Taka Twoja uroda. Mam to samo i nie da się tego pozbyć. Jeśli chcesz coś matującego to polecam krem Siarkowa Moc. Jedyny który matowi mi cerę na dłużej.
Ja od 13 :)
Niestety nie minie... taki rodzaj cery i już :)
wczoraj w gazecie znalazłam maseczkę na tłustą cerę. nie wiem czy pomaga ale sprobować można.
a więc:
swieżo utartym chrzanem napełnić półlitrową butelkę i zalać octem owocowym tak aby chrzan był całkowicie pokryty. odstawić na parapet kuchenny na 10 dni. odcedzoną nalewką smarować skórę dwa razy dziennie. po 10 minutach zmyć najpierw gorącą a potem zimną wodą
to wielka uczona.

Jeżeli to trądzik .. to w Ostrowie jest taki bardzo stary lekarz on przyjmuje przy tej ulicy co jest ten hotel Willa Royal ... on Cie aby zobaczy to on juz wie co to jest czym leczyc..
z tego co opisujesz to być może jest to trądzik różowaty..
oczywiście w Ostrowie.
ja do dermatologa nie chodzę bo nie mam po co ale słyszałam jak gościówa od kosmetologii polecała tego gościa jeżeli chodzi sprawy trądzikowe.
ta ;/ zly jestem, bo prywatnie poszedlem i jeszcze chciala oszukac.
Konto usunięte: Jeżeli to trądzik .. to w Ostrowie jest taki bardzo stary lekarz on przyjmuje przy tej ulicy co jest ten hotel Willa Royal ... on Cie aby zobaczy to on juz wie co to jest czym leczyc..
a nie orientujesz sie ile +/- bierze za wizytę?
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
A znacie jakiegoś dobrego dermatologa w Lesznie ?
Btw. Wiem, że lepiej prywatnie, ale opłaca się iść na NFZ do dermatologa ? Niestety nie jestem jeszcze na swoim utrzymaniu

A próbowałaś matować skrobią ? Nie wiem, jak wyleczyć, ale może ta informacja Ci się na coś przyda..
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.