Z jakiej firmy jest najlepsza biała kredka do oczu najlepiej taka która jest dostępna w Rossmannie?
lista tematów
Biała kredka do oczu
W Rossmannie mają na pewno Maybelline KHOL EXPRESS. Białej użyłam jednak tylko raz i nie pamiętam jak się trzymała. Mam za to z tej samej serii jeszcze zieloną i brązową i jestem zadowolona :)
If you don't wanna be my best friend then why am i still in your bed?
Konto usunięte: Z jakiej firmy jest najlepsza biała kredka do oczu najlepiej taka która jest dostępna w Rossmannie?
Jeśli chcesz używać tej kredki do linii wodnej to biała nie jest najlepszym pomysłem-jeśli nie masz idealnie białego białka oka, to tylko to podkreślisz. Lepsza w takim wypadku jest na przykład perłowa czy jasnobeżowa kredka.
ja mam dwie (biała i białą perłową) z inglota, kosztują chyba 15 zł/szt. i jestem z nich zadowolona, a zamiast malować nimi linie wodną bardzo delikatnie obrysowuje nimi dolną powiekę co nadaje spojrzeniu świeżości i oczy nie wyglądają na zmęczone
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert