Konto usunięte: to bardzo mi przykro, że muszę Cię rozczarować, ale jestem młodsza o 3 lata.
oo, a wyglądasz na co najmniej 27... stąd moja pomyłka... no i ten snobistyczny charakter też myli. 

Konto usunięte: Jestem z "moim brunecikiem" dopiero 3 lata więc jeszcze mamy czas.
no tak, w dzisiejszych czasach niekonczące sie narzeczenstwo to norma :-) ja nie zamierzam po 8 latach słuchać ciągle zgryźliwości ze strony rodziny i całego otoczenia, a poza tym wg mnie to najlepszy czas na ślub :-) po 5 latach po co ślub jak i tak się jest jak stare małżeństwo?
Konto usunięte: Mam prawo ocenić to co mi się podoba, a to co mi się nie podoba. A
masz prawo, ale o to nie pytałam, zresztą są wyjątki, kiedy 'omija się prawdę', albo nie mówi się pewnych rzeczy, przynajmniej ja tak mam, zdaję sobie sprawę z faktu, że ślub to najważniejszy dzien w zyciu, i kiedy mnie ktoś pyta o zdanie a wiem, że suknią jest zachwycony to nie robię przykrości i mówię 'jest paskudna', bo to sprawia po prostu przykrość, tylko mówię 'dół mi się bardzo podoba, góra nie jest w moim stylu' lub coś podobnego, a nie 'szukaj czegos innego', to po prostu nie kulturalne, kazdy ma swoj gust
Konto usunięte: Gdybym napisała, że wyglądasz cudnie i przesłodko w tej sukni, nie zwróciłabyś na to uwagi, a krytyki się zawsze czepisz, bo nie potrafisz jej przyjąć.
zwróciłam uwagę na inne wypowiedzi, dlatego postanowiłam, że suknia będzie biała, bez ramiączka a buty nie w szpic...
potrafię przyjąć, ale konstruktywną, ale wiem, ze co bym tu nie umieściła Ty zawsze będziesz na nie :-) i to jest moim zdaniem złośliwość...