lista tematów
Baza pod cienie do oczu strona 1 z 2
Jaka baza pod cienie do oczu jest najlepsza ? Jaką polecacie ? Miałam Virtuala, ale teraz szukam czegoś lepszego.
ja kiedyś jak dorywczo pracowałam w wakacje w salonie i robiłam tam paznokcie, to przyjeżdzał do szefowej przedstawiciel z firmy karal. ale on miał na aucie pełno kosmetyków WIBO albo Vipera teraz nie pamiętam, i wszystkie, którym konczyła się data ważności to dawał mi i jej: mi dawał głównie lakiery do paznokci, ale raz dał mi bazę pod makijaż - podkład i bazę pod cienie, z tego co pamiętam były ekstra

to było to:

a ta pod cienie też była super
Konto usunięte: ja kiedyś jak dorywczo pracowałam w wakacje w salonie i robiłam tam paznokcie, to przyjeżdzał do szefowej przedstawiciel z firmy karal. ale on miał na aucie pełno kosmetyków WIBO albo Vipera teraz nie pamiętam, i wszystkie, którym konczyła się data ważności to dawał mi i jej: mi dawał głównie lakiery do paznokci, ale raz dał mi bazę pod makijaż - podkład i bazę pod cienie, z tego co pamiętam były ekstra szczególnie ta pod podkład
to było to:
http://www.stylistka.pl/img/kosmetyk/9094/cosmetics-satin-base-baza-pod-makijaz-vipera_9809_3.jpeg
a ta pod cienie też była super
Długo cienie się utrzymywały na niej ? :)
artdeco - tania i bardzo dobra i w porównaniu do urban decay(dostałam do paletki) jest lepsza w moim odczuciu.