Marcin Lijewski ur. 21 września 1977 w Krotoszynie – polski piłkarz ręczny, grający na pozycji prawego rozgrywającego, reprezentant Polski.
Q: Co na tak, co na nie?
Q: W skali od 1-10, jak oceniacie?
Jak dla mnie, dosc idealny chłoptaś :ziober2:
lista tematów
Typ urody, bo dawno nie było strona 1 z 2
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Patrishia: Mi się spodobał Roque Santa Cruz, chociaż mam mieszane uczucia za każdym razem jak na niego patrzę :D Zależy od foty.
Na drugim zdjęciu w grafice googl'owej jest podobny do tego aktora (zapomniałam jak się nazywa) ale identyczny! Nawet fajny, ale jak wspomniałaś to zależy od zdjęcia, niektóre nie są dla niego korzystne :D
Sylvinka: Na drugim zdjęciu w grafice googl'owej jest podobny do tego aktora (zapomniałam jak się nazywa) ale identyczny! Nawet fajny, ale jak wspomniałaś to zależy od zdjęcia, niektóre nie są dla niego korzystne :D
Chodzi o Patryka z Pierwszej Miłości? Bo ja o nim pomyślałam

No właśnie, wiem. Ale to dziwnie, bo wychodzi BARDZO odmiennie.
Patrishia: Chodzi o Patryka z Pierwszej Miłości? Bo ja o nim pomyślałam
No właśnie, wiem. Ale to dziwnie, bo wychodzi BARDZO odmiennie.
Nie, o Amerykanina. Grał w filmie, gdzie spotkał się z jakąś dziewczyną i obiecali sobie, że jak zrealizują swoje marzenia to się spotkaj za ileś tam lat. Kurdę, zaraz poszukam Ci go.
To przez jego włosy, zdecydowanie! Ewidentnie ładniej mu w pół krótkich :D
Sylvinka: Nie, o Amerykanina. Grał w filmie, gdzie spotkał się z jakąś dziewczyną i obiecali sobie, że jak zrealizują swoje marzenia to się spotkaj za ileś tam lat. Kurdę, zaraz poszukam Ci go.
To przez jego włosy, zdecydowanie! Ewidentnie ładniej mu w pół krótkich :D
Owszem, chociaż rzadko tak mam, że wolę krótsze :D Uwielbiam u facetów dłuższe czarne włosy