Siemka :-)
Jako, że znalazłam już "swój" podkład, postanowiłam przy nim pozostać i pokombinować. Jednak ma jedną ogromną wadę - nawet najjaśniejszy odcień jest dla mnie za ciemny. W mojej głowie zaistniała więc idea mieszania go z białym podkładem.
Myślicie, że to dobry pomysł ? Może któraś z Was próbowała już takiego rozwiązania i może polecić/odradzić jakiś biały podkład, ewentualnie biały puder (choć takie rozwiązanie pewnie byłoby mniej skuteczne) ?
Z góry dzięki za wszystkie wypowiedzi i rady ;-) Pozdrawiam.
lista tematów
Biały podkład/puder
Nie wiem, ale mam puder z Mannhattanu, mam bardzo jasną cerę i zawsze miałam problem z dobraniem koloru bo były za ciemne, a ten jest.. za jasny :x
Patrishia: Nie wiem, ale mam puder z Mannhattanu, mam bardzo jasną cerę i zawsze miałam problem z dobraniem koloru bo były za ciemne, a ten jest.. za jasny :x
ja chciałam kupić puder z Manhattanu i właśnie wszystkie były dla mnie za jasne

serio mają jasne odcienie
puder transparentny też rozjaśnia :-)
Patrishia: Nie wiem, ale mam puder z Mannhattanu, mam bardzo jasną cerę i zawsze miałam problem z dobraniem koloru bo były za ciemne, a ten jest.. za jasny :x
Pudru używam właśnie też z Manhattanu :) Najjaśniejszy odcień z serii Clearface, jak nie mam niespodzianek to używam go samego, bo super kryje i kolor jest dla mnie idealny, ale niestety to za mało żeby rozjaśnić ten podkład...
Chyba i tak zakupię ten biały podkład, bo opinie na stronie sklepu są niezłe, oprócz tego, że robi trochę smugi, ale wolę lekkie smugi niż maskę ze zbyt ciemnego podkładu

Konto usunięte: Siemka :-)
Myślicie, że to dobry pomysł ? Może któraś z Was próbowała już takiego rozwiązania i może polecić/odradzić jakiś biały podkład, ewentualnie biały puder (choć takie rozwiązanie pewnie byłoby mniej skuteczne) ?
Z góry dzięki za wszystkie wypowiedzi i rady ;-) Pozdrawiam.
Ja od ponad roku działam w ten sposób-moja skóra też jest za jasna nawet przy najjaśniejszych dostępnych podkładach, więc zaczęłam mieszać- mam fajny biały podkład kupiony na Restyle.pl, jest skubany bardzo wydajny i co najważniejsze nie wysusza mojej i tak bardzo suchej skóry.
Brzeginka: Ja od ponad roku działam w ten sposób-moja skóra też jest za jasna nawet przy najjaśniejszych dostępnych podkładach, więc zaczęłam mieszać- mam fajny biały podkład kupiony na Restyle.pl, jest skubany bardzo wydajny i co najważniejsze nie wysusza mojej i tak bardzo suchej skóry.
Dokładnie ten kupiłam i również jestem zadowolona, polecam :)
Brzeginka: Ja od ponad roku działam w ten sposób-moja skóra też jest za jasna nawet przy najjaśniejszych dostępnych podkładach, więc zaczęłam mieszać- mam fajny biały podkład kupiony na Restyle.pl, jest skubany bardzo wydajny i co najważniejsze nie wysusza mojej i tak bardzo suchej skóry.
taki w kwadratowej butelceczce? mam go i totalnie nie nadaje się do używania solo, po roztarciu go nie widać w ogóle