Witam wszystkie forumowiczki
Ostatnio przekonałam się do kilku produktów z firmy Ziaja. Po tej okropnej zimie moja skóra to obraz nędzy i rozpaczy, łuszczy się . Poszłam do Natury z zamiarem zakupienia jakichś kosmetyków, które by mi pomogły jakoś dojść do ładu. Forsy za dużo też nie miałam, więc musiałam oszczędnie.
A więc - zakupiłam mydło pod prysznic Masło kakaowe, krem do twarzy z oliwką i taki sam krem do rąk. Co mogę powiedzieć? Świetna sprawa! Jeśli chodzi o te produkty zdały swoją rolę Skóra odżywiona i nawilżona :)
1. Jakie kosmetyki z tej firmy możecie polecić?
2. A jakich nie polecacie?
Pozdrawiam,
Zielinek34
lista tematów
Ziaja - co polecamy, co odradzamy? strona 2 z 4
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
Z tego co widzę to masło kakaowe ma przychylne komentarze ;)
Konto usunięte: Miałam ten krem oliwkowy i to był jeden z najgorszych jaki kiedykolwiek używałam. No ale może Tobie akurat pasuje.
Każdy ma inną cerę i ten krem wyleczył mi bardzo suchą skórę ;)
Heh, a mi się podobał

Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
Konto usunięte: Wiecie może gdzie mogę kupić produkty Ziajii przez internet, które wyślą mi do Niemiec?
Nie wierze!!!! :wow:
Czy ja dobrze widze, ze mieszkasz w Vechcie.,..

Toz ja 15 km mieszkalam od Vechty caly zeszly rok, w kierunku Twistringen... teraz sie przenioslam do Bremen...
Ale fajnie, ze na forum tez mozna kopgos spotkac z okolic:)
...chce cukierka!
Widzę jak głodne oczy za nią podążają.
Duma rozpiera mnie bo wiem, że to ja mam ją.
I nie zmieni tego nic.
A ty jako widz możesz o niej śnić, Aniu:*
Podoba mi sie zapach ale gdy mam zbyt sucha skore to mnie szczypie :(
Uzywam od kilku lat. Z racji tego ze mam cere bardzo wrazliwa, olwikowy na zime, wiosne, jesien, nagietkowy w lato lub wieczor.
Kiedys tez uzywalam Kozie Mleko czy jakos tak :P Dobry, ale bardzo nie podobal mi sie zapach.
to mój będzie pierwszy, nieprzychylny

miałam chyba raz jakiś krem do rąk - bez szału, ale mógł być.
szkoda, bo chciałabym wesprzeć naszą rodzimą firmę, ale jednak nie dała mi na to szansy.
interesowały mnie te kosmetyki z 'czarnej' serii i masła, ale po tym jak uczuliło mnie kakaowe na inne chyba już nie mam ochoty.
właśnie sobie oglądam, ale moje włosy chyba lubią 'złe' szampony. kupiłam ostatnio tego garniera aloesowego i mam po nim tak tępe włosy, że nie mogę w ogóle ich rozczesać, a na zazwyczaj używam biosilk/john frieda/tego z apteczki babuni nawilżającego, a ten garniera masakra jakaś
annjamaica: Nie wierze!!!! :wow:
Czy ja dobrze widze, ze mieszkasz w Vechcie.,..
Toz ja 15 km mieszkalam od Vechty caly zeszly rok, w kierunku Twistringen... teraz sie przenioslam do Bremen...
Ale fajnie, ze na forum tez mozna kopgos spotkac z okolic:)
Hehe! Ale zbieg okoliczności. A co robisz w Bremen? Studia czy już na stałe? :D
Konto usunięte: kupiłam ostatnio tego garniera aloesowego i mam po nim tak tępe włosy, że nie mogę w ogóle ich rozczesać, a na zazwyczaj używam biosilk/john frieda/tego z apteczki babuni nawilżającego, a ten garniera masakra jakaś
skoro po garnierze miałaś tępe włosy to ziaji też nie polecam, bo ja zazwyczaj nie mam tego problemu, a po umyciu włosów ziają (kilka razy z rzędu) włosy mi się zrobiły masakryczne
masło kakaowe w formie żelu do ciała i tonik ogórkowy. niestety, reszta dla mnie to niewypał bo albo podraznia, albo zapycha
Konto usunięte: Ale jak popatrzałam na ceny przesyłki i przelewu to chyba raczej nie skorzystam. Więcej za to zapłacę niż za same produkty. Śmiech.
patrzyłam na innej stronie i cena przesyłki zagranicznej też zaczyna się od 68 zł

malami81: patrzyłam na innej stronie i cena przesyłki zagranicznej też zaczyna się od 68 zł normalnie szok bo ja czasami jak zamawiam coś z UK to koszt przesyłki to 2 góra 5 funtów (czyli jakieś 10 - 25 zł w zależności od kursu funta)
Paczka z Polski do Niemiec do 1kg kosztuje 52 zł a nie 69 zł jak jest podane na stronie.
A i od kiedy pobiera się 30 zł za otrzymanie przelewu z zagranicy?

Zdzierstwo. Chyba jednak kupię sobie kosmetyki jak będę następnym razem w Polsce.
Konto usunięte: Paczka z Polski do Niemiec do 1kg kosztuje 52 zł a nie 69 zł jak jest podane na stronie.
zapomniałas doliczyć robociznę za wysłanie, przecież muszą ruszyć dupsko, iść na pocztę itd - u nas jest to samo, list polecony priorytetowy odsyłałam za 7,50 z czymś tam w środku zależy od koperty itd, itp, a ten co mi wysłal bluzke chyba wtedy wziął 12 zł, bo doliczają sobie 'robociznę', taka polityka :/
no niestety, masakra :/