WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  14 марта 2011 (pierwszy post)

witam was, jako że wasza koleżanka zrezygnowała ze stanowiska moderatora MiU od piątku to ja bede waszym Ojcem Chrzestnym na forum. Mam nadzieję że nasza współpraca będzie układać się owocnie i nie będe musiał nikogo banować za bezsensowne tematy oraz wypowiedzi które nic nie wnoszą
z poważaniem Łukasz(nowy moderator Moda i Uroda)

folkemon
folkemon
  14 марта 2011

Powodzenia, fajnie że kogoś z głową wybrali znowu.

WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Powodzenia, fajnie że kogoś z głową wybrali znowu.

nie bede tu akceptował tematów o sebuchu, kupach na klate czy synkach szymonów, wszelki troling bedzie wyłapywany i karany
folkemon
folkemon
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie bede tu akceptował tematów o sebuchu, kupach na klate czy synkach szymonów, wszelki troling bedzie wyłapywany i karany

Wiesz co? Jednak przeginasz! Nie będziesz mnie buraku uczył co mam pisać a czego nie !
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz co? Jednak przeginasz! Nie będziesz mnie buraku uczył co mam pisać a czego nie !

ban na godzine i ochłoń trochę
folkemon
folkemon
  14 марта 2011

Od piątku?! I juz możesz banować? Nie wylogowało mnie haha, pajacu !

ale ok, sorry, ochłonę przynajmniej...

WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Od piątku?! I juz możesz banować? Nie wylogowało mnie haha, pajacu ! ale ok, sorry, ochłonę przynajmniej...

pisze do goci bo coś nie tak
gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  14 марта 2011

Bez sensu że osoba, która tak naprawdę nic nie wie o M&U nagle zostaje moderatorem.

WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  14 марта 2011
gagulina
gagulina: Bez sensu że osoba, która tak naprawdę nic nie wie o M&U nagle zostaje moderatorem.

miło mi, jestem Łukasz
gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: miło mi, jestem Łukasz

ja nie mówię że mi miło nie jest, ale żeby tak od razu moderatorem? Aczkolwiek pożyjemy, zobaczymy.
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  14 марта 2011
gagulina
gagulina: ja nie mówię że mi miło nie jest, ale żeby tak od razu moderatorem? Aczkolwiek pożyjemy, zobaczymy.

nie bój sie, zajmuje sie dietetyka i bodybuildingiem
za rok drogie panie zobaczycie siebie w lepszej formie niz kiedykolwiek, obiecuje
Owieczka
Owieczka
  14 марта 2011

pierwsze słyszę :ninja:

TheWitch
TheWitch
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: witam was, jako że wasza koleżanka zrezygnowała ze stanowiska moderatora MiU od piątku to ja bede waszym Ojcem Chrzestnym na forum. Mam nadzieję że nasza współpraca będzie układać się owocnie i nie będe musiał nikogo banować za bezsensowne tematy oraz wypowiedzi które nic nie wnoszą z poważaniem Łukasz(nowy moderator Moda i Uroda)

w koncu kompetentna osoba na odpowiednim stanowisku!

pozwol, ze w imieniu zalogi MiU powitam Cie polska tradycja - chlebem i sola:

oraz w jezyku sow:
huhu huphu hu uhuhuhuhuh hup uhupup hup!
TheWitch
TheWitch
  14 марта 2011

pozdrawiam Marcina Sowe!

WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  14 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pozdrawiam Marcina Sowe!

agnieszko, jeśli możesz nie pisz dwóch postów jeden pod drugim, bede wdzięczny na przyszłość
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.