Temat zainspirowany stroną:
http://www.pinger.pl/szukaj/po_tagu/p/2/?t=buty%20damskie
Ps. Czy miałyście kiedyś buty tego rodzaju?
Lubicie kontrowersyjne ciuchy,obuwie?
Może macie zdjęcia do pochwalenia się?
Co pomyślałybyście o osobie idącej w takim obuwiu?:)
Pozdrawiam.
Angelika
lista tematów
Buty.... :] strona 2 z 5
Konto usunięte: Czy miałyście kiedyś buty tego rodzaju?
Lubicie kontrowersyjne ciuchy,obuwie?
Może macie zdjęcia do pochwalenia się?
Co pomyślałybyście o osobie idącej w takim obuwiu?:)
Nie miałam nigdy butów w takim rodzaju i nigdy bym nie założyła, chociaż lubię się wyróżniać, ale w pozytywny sposób, a nie wyglądać jak pani lekkich obyczajów. Jednym słowem tragedia! Ktoś kto nosi takie obuwie, albo nie ma lustra w domu, albo nie ogląda tv i gazet i nie wie, że coś takiego było modne w latach 90'tych, albo ma o sobie tak wysokie mniemanie.
Nie miałam, ale niektóre z tej strony są paskudne.
Uwielbiam buty, które zwracają uwagę ale nie są brzydkie.
Kiedyś miałam takie śliczne długie, czarne kozaki, nad kolano. Były ze skórki ekologicznej. Piękne, całość była matowa a jedynie na czubku miały taką błyszczącą wstawke, w kostce były przeplatane takim paskiem i była srebrna klamra, piękne, kilka razy w sklepie nawet Panie powiedziały, że mam piękne buty, i ogólnie wszyscy ludzie sie za nimi oglądali, miały 12 cm obcas i były BOSKIE.
Mam też takie buty z CCC, półbuty, okrągłe czubki, gruba szpila, lekka platforma (której nie widać bo całość jest obita satyną), zapinane w kostce - one też przyciągają wzrok.
Mam też jedne z Daichmana, które mam na profilu chyba trzecie czy czwarte zdjęcie, stoję w leginsach - świetnie do nich wyglądają

I moje buty do tańczenia: różowe platformy high heels, akurat nie umie znalezc foty ale te mi sie podobaja, oczywiscie nie do chodzenia na ulicy hehe ;P

Żadna siła by mnie nie zmusiła, bym pokazała się publicznie w czymś tak ohydnym.
przede wszystkim lubię wygodne rzeczy. A często kontrowersja z wygodą w parze nie idzie.
Nic, co mnie to obchodzi, kto w czym chodzi?