Temat zakładam w celu ożywienia trochę tego forum :)
A więc dziś do oceny Magda Frąckowiak , będąca ostatnio na topie polska modelka. A oto jej parę zdjęć:
Na ostatnim zdjęciu Magda z narzeczonym:
Przyznam szczerze ,że do mnie uroda tej dziewczyny nie przemawia. Nie podoba mi się strasznie jej twarz ,choć wiem,że to modelka a nie miss world. Ma dobrze prezentować ubrania przede wszystkim. Czekam na Wasze opinie i oceny:)
lista tematów
Typ urody : Magda Frąckowiak strona 2 z 3
Mi się podoba jego spojrzenie i zarost. Ma coś w oczach, co przyciąga moją uwagę. Może tu chodzi o mój osobisty sentyment do mężczyzn z niebieskimi oczami? Nie wiem, ale ma to coś, zdecydowanie. Pomimo, że zdecydowanie preferuję nieco inny typ urody u mężczyzn.
Sensi: SoDope:na pewno jest lepszy niż to co te Nasze Hunterki lapią w tych polskich klubachMi się podoba jego spojrzenie i zarost. Ma coś w oczach, co przyciąga moją uwagę. Może tu chodzi o mój osobisty sentyment do mężczyzn z niebieskimi oczami? Nie wiem, ale ma to coś, zdecydowanie. Pomimo, że zdecydowanie preferuję nieco inny typ urody u mężczyzn.
No ja nie mówie,że jest okropny bo zapewne sama spojrzałabym na niego gdybym spotkała podobnego osobnika na ulicy.

tylko teraz na Fotce jest taka akcja Hunterki jacy tam są przystojniacy to się załamuje ..
Konto usunięte: No ja nie mówie,że jest okropny bo zapewne sama spojrzałabym na niego gdybym spotkała podobnego osobnika na ulicy.
tylko teraz na Fotce jest taka akcja Hunterki jacy tam są przystojniacy to się załamuje ..
O żadnej akcji nie słyszałam.

http://www.fotka.pl/grupa/862036/City_Hunting/
ponoć miały dziewczyny łapać największych przystojniaków a mam wrażenie łapią największych wieśniaków. Albo ja - mam takie wygórowane 'wyobrażenie' o przystojniakach .
Konto usunięte: ponoć miały dziewczyny łapać największych przystojniaków a mam wrażenie łapią największych wieśniaków. Albo ja - mam takie wygórowane 'wyobrażenie' o przystojniakach .
Będę mało skromna i uważam, że najlepszego przystojniaka ja wyrwałam po koncercie Apoptygmy Berzerk w Warszawie. Ha, frontmana zespołu.

A tak poważnie ten pan ma w sobie to coś.

sa dwa typy ludzi - jedni lubia pasztet z kurczaka, drudzy paprykarz szczecinski.
ona wyglada mi na ta z tych od pasztetow.