uzywacie? mozecie jakies polecic? ostatnio tak mnie naszla mysl, ze moglabym zaczac podkreslac brwi:) mialam sprobowac henny, ale mysle- jak cos sknoce, to bede chodzic jakis czas i straszyc dwoma ciemnymi gasienicami nad oczami;)
lista tematów
cienie do brwi
Używam kredki z Essence, bo ma idealny kolor. Kiedyś używałam cieni Constance Carrol znalezionych w domu, to były normalne cienie do powiek, ale kolor mi pasował ;D
Kredka musi być naprawdę idealnie dobrana no i trzeba ją rozczesywać mocno, co mnie trochę wkurza xD Ale efekty są zadowalające, kupiłam 2 albo 3 te kredki, bo Essence ma tendencję do rezygnowania z niektórych produktów - tak mi się wydaje.
screen face ma fajne cienie. i dlugo sie trzymaja. ;) kryolan ma tez cienie fantastyczne- mocne kolory i sie nie obsypuja. Mozesz sobie kupic kasetke osobno i sama skomponowac paletke (w inglocie tez masz taki sposob- ale te cienie sie osypuja)
Do brwi sa jeszcze kredki.Ale naturalnie bedzie wygladac henna np brazowa (jezeli nie chcesz czarnych). i najwazniejsze- NIE MALUJCIE BRWI CZARNYMI CIENIAMI CZY KREDKA- TO JEST SKANDALICZNE W POPRAWNYM WYKONANIU MAKIJAZU TWARZY.
Konto usunięte: NIE MALUJCIE BRWI CZARNYMI CIENIAMI CZY KREDKA- TO JEST SKANDALICZNE W POPRAWNYM WYKONANIU MAKIJAZU TWARZY.
a co jak ktos ma czarne brwi i potrzebuje wypelnic sobie ''braki''

Babsy: uzywacie? mozecie jakies polecic? ostatnio tak mnie naszla mysl, ze moglabym zaczac podkreslac brwi:)
mam brazowa kredke z gosha, kiepska jest, wiec jak cos to jej nie kupuj.