Planuje zakupić buty do użytku codziennego ... zawsze mam problem z kupnem butów i odważyłam się zasięgnąć waszej opinie... :)
http://allegro.pl/buty-nike-air-divine-r-37-5-366250-041-kurier-i1535016255.html
lista tematów
BUTY!!! strona 1 z 4
Mi się nie podobają.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: Planuje zakupić buty do użytku codziennego ... zawsze mam problem z kupnem butów i odważyłam się zasięgnąć waszej opinie... :)
Już trzeci raz dodaje posta, co jest z tym forum?!
Śliczne te buty! Ja uwielbiam Najeczki, szczególnie czarne :-) buty mają wygodne i wygodniejsze, dla mnie najwygodniejsze są Shoxy - model Vital.
Mam takie już dwa lata (teraz idzie je kupic za smieszne pieniadze i zamierzam zamowic bo moje już są 'znoszone', trzymają się dobrze ale wiadomo...) i jestem MEGA ZADOWOLONA, są BARDZOOOO WYGODNE!
Konto usunięte: Planuje zakupić buty do użytku codziennego ... zawsze mam problem z kupnem butów i odważyłam się zasięgnąć waszej opinie... :)
Śliczne :-) uwielbiam Najeczki, szczególnie czarne!

Ja za najwygodniejsze do noszenia na codzien uważam Shoxy - model Vital :-)
ja mam takie (juz dwa lata, teraz idzie je kupic za smieszne pieniadze) i jestem MEGA ZADOWOLONA:

Konto usunięte: kwestia gustu, ale te buty na pewno są wygodniejsze nawet po całym dniu chodzenia noga nie boli ;-)
musze kupić też nowe buty. Do tej pory miałam z Adidasa i nie narzekam bo trzymają się kilka lat i nadal są do użytku, tylko chciałabym już coś nowego ; )
adidasy z targu zawsze starczały mi na jeden sezon, czasem nawet w ciągu jednego roku kupywało się kilka par, więc uważam, że buty jednak warto kupić oryginalne ;)