Mam bluzkę podobną do tej:
i chciałabym ją ubrać na test gimnazjalny (nie krzyczcie, że jestem małolatką ) ale zastanawiam się, czy lepsza byłaby do niej prosta spódnica, czy spodenki z wysokim stanem, czy też lepiej po prostu zwykłe, proste spodnie? A może coś innego?
To już za tydzień, jestem rozdarta, bo wszystko praktycznie mi by się podobało, koleżanki tylko patrzą na to, żeby samemu wyglądać dobrze, więc zwracam się z prośbą o propozycje do was. Z góry dzięki!
lista tematów
spodnie vs. spódnica? strona 1 z 3
Rosemarie: i chciałabym ją ubrać na test gimnazjalny (nie krzyczcie, że jestem małolatką ) ale zastanawiam się, czy lepsza byłaby do niej prosta spódnica, czy spodenki z wysokim stanem, czy też lepiej po prostu zwykłe, proste spodnie? A może coś innego?
To już za tydzień, jestem rozdarta, bo wszystko praktycznie mi by się podobało, koleżanki tylko patrzą na to, żeby samemu wyglądać dobrze, więc zwracam się z prośbą o propozycje do was. Z góry dzięki!
Ja bym założyła czarne proste rurki, bo to rozumiem jest tunika?
Do połowy uda, jeśli ją naciągnę, jeśli zostawiam luźno jest jak normalna bluzka.
Sukienkę mam już na komers, nie kupię kolejnej na test, żeby ją założyć raz i odwiesić do szafy.

Wymagany jest elegancki ubiór, a ja nie jestem zwolenniczką koszul i spodni w kant.
Po prostu się w tym nie czuje.
Tak jakby, czyli jak wyżej z długością.
Jakaś magiczna ta bluzko-tunika, skoro jest normalnej długości i daje się bez problemu naciągnąć do połowy uda
kochana, tez nie przepadam za tym, ale przeciez dzien w dzien tak chodzic nie masz, tylko zalozyc na kilka godzin. rownie dobrze dresiarz moze powiedziec, ze gajeru nie zalozy i tyle- ale sa sytuacje, kiedy trzeba zalozyc nie to co najbardziej lubimy, tylko to co wypada.
Babsy: kochana, tez nie przepadam za tym, ale przeciez dzien w dzien tak chodzic nie masz, tylko zalozyc na kilka godzin. rownie dobrze dresiarz moze powiedziec, ze gajeru nie zalozy i tyle- ale sa sytuacje, kiedy trzeba zalozyc nie to co najbardziej lubimy, tylko to co wypada.
ja na swój egzamin poszłam w trampkach, czarnych spodniach i białym t-shircie
więc uważam że sukienka, szpilki i cała ta ciasnota nie jest wymagana
maybe I had said something that was wrong
Rurki czarne jak większość + szpilki i będzie okej.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Rosemarie: i chciałabym ją ubrać na test gimnazjalny (nie krzyczcie, że jestem małolatką ) ale zastanawiam się, czy lepsza byłaby do niej prosta spódnica, czy spodenki z wysokim stanem, czy też lepiej po prostu zwykłe, proste spodnie? A może coś innego?
Do spódniczki nie wydaję mi się aby to zaciekawię wyglądało. Wydaje mi się, że bardzo skróci cały wygląd i będziesz wyglądała jakbyś nie miała spódnicy. To takiej bluzki to raczej rurki, ale nie wiem jak na egzamin. Ja na egzamin poszłabym w prostej czarnej spódniczce/spódnicy i jakiejś koszuli i na to marynarka. Chyba, że możecie iść w spodniach, to czarne rurki i na to np. granatowa marynarka z podwiniętymi rękawami, i do tego czarne lub granatowe pumps'y.