JestemFejkiem: ja sie jarałem 'pukemonami' :D a w gimnazjum miałem fazę na Dragon Balla, mam w domu kilkadziesiąt komiksów, fajnie się je czytało, od prawej do lewej :D do dzisiaj takie bajki lecą, ostatnio znalazłem własnie dragon balla na AXN Spin :) (na UPC i Vectrze jest na kablowkach)
Ja też miałam fazę na Pokemony, dobrze że przeszło :D Też lecą na jakimś tam kanale jeszcze. Mogli by te Dragon Balle itp. znowu puszczać na jakichś bardziej dostępnych kanałach. Obejrzałabym chętnie. A Sailor Moon mam wszystkie serie, wszystkie filmy + muzykę i mangi :D Ehhh ten sentyment ;P
JestemFejkiem: a jakże, pierwsze moje całowanie sie w zyciu stres wiekszy niz na maturze
Eeee, no to dobrze na tym wyszedłeś :D
JestemFejkiem: w Anglii to jest istne multi-kulti w kazdym wiekszym meiscie, nie chciałbym tam mieszkac
No racja. Ja też nie i dlatego mimo wszystko wróciłam do naszej biedaczkowej Polski

Tam te ciapki to mają po 10 dzieci, nade mną mieszkała taka rodzina, od 5 rano hałas jak uj. Mnożą się jak króliki. O boziu, tragedia.
Konto usunięte: O, wygrałam na fejsie kurację do rzęs, której jeszcze nie ma na rynku, ciekawe czy zadziała :D
A to niespodzianka

Ej, weź mi daj jeszcze jedno "błogosławieństwo" , po ostatnim znajdowałam kasę i portfele
Konto usunięte: masz rację:) trzymam kciuki
Rower był i skakanka tyż :D dzisiejszy dzień zaliczony :D
Konto usunięte: ja niestety nie mogę codziennie, bo w praca mi przeszkadza 3, 4 razy w tyg max
Ale tyle też jest wystarczająco, no i stawy Ci trochę odpoczywają w te dni bez skakania. Ja po prostu te weselne żarcie muszę odpokutować
Konto usunięte: ja widzę tylko czasami na jakiejś imprezie na mieście, a to i tak mało kiedy się zdarza na szczęście:D
W Polandi pod tym wzglęce to nie jest jeszcze źle, ale w Anglii to CZARNO to widzę
Sylvinka: o kurczę, już mogliby Ci je w końcu dać! Ja mam za tydzień we wtorek swój pierwszy, boje się jak cholera :D
A ja sobie przypominam, bo prawko mam, ale nie jeździłam przez parę lat. Od tygodnia znów jeżdżę :D Blondynka za kierownicą, uciekajcie