Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 73
Prinz
18 апреля 2011
Konto usunięte: wyobraziłam siebie Ciebie w recepcji z reklamacją w samych gatkach haha ;D dobre to musiało być :)
haha oni jeszcze po angielsku nie mowili za dobrze, ja po hiszpansku tak srednio, wiec troche czasu mi tam zeszlo
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
ImaDrug
18 апреля 2011
Prinz: haha oni jeszcze po angielsku nie mowili za dobrze, ja po hiszpansku tak srednio, wiec troche czasu mi tam zeszlo
miałes dodatkowe atrakcje których nawet się nie spodziewałeś :)
mmaryjka
18 апреля 2011
Konto usunięte: A jeśli macie do porównania Egipt lub Tunezja?Co polecacie?Zastanawiam się nad wakacjami.
jeśli jedziesz z biura podróży, do kurortu to NIE MA ŻADNEJ różnicy. hotele są na wyp'zdówku - dosłownie, za każdą wycieczkę płacisz dużo kasy, a tak naprawdę zobaczysz 1/10 tego co można zobaczyć 2x taniej. + obecna sytuacja polityczna? ja osobiście bym się nie zdecydowała na pewno. i jeśli bym miała jechać na taką to brałabym tańszą, chyba że warunki by się bardzo różniły, ale to też kwestia rezydenta po części.
mmaryjka
18 апреля 2011
aaaa i w egipcie śmierdzi - mają strasznie słaby system odwodnień
pijana
18 апреля 2011
Konto usunięte: A jeśli macie do porównania Egipt lub Tunezja?Co polecacie?Zastanawiam się nad wakacjami.
Nie byłam w Tunezji, ale jakbym miała wybierać to wybrałabym Egipt. Ale po ostatnich zamieszkach itp. miałabym pewne obawy.
A propos wakacji to mój ojciec właśnie się wygrzewa na Teneryfie :| Farciarz jeden :P
ImaDrug
19 апреля 2011
Konto usunięte: A propos wakacji to mój ojciec właśnie się wygrzewa na Teneryfie :| Farciarz jeden :P
nie zabrał córeczki?;P
no też mam obawy co do Egiptu no kusi :) choć nie wiem do końca czy kasę uzbieram :) najwyżej pojade za rok :)
pijana
19 апреля 2011
Konto usunięte: nie zabrał córeczki?;P
Nie chciałam robić dwutygodniowej przerwy w studiach, zresztą wolę żeby mi dał na osobną wycieczkę - do Londynu ;d
ImaDrug
19 апреля 2011
Konto usunięte: Nie chciałam robić dwutygodniowej przerwy w studiach, zresztą wolę żeby mi dał na osobną wycieczkę - do Londynu ;d
nieźle! ;D
Własnie! Pijana,albo masz kopię siebie albo widziałam Cię w niedzielę w Częstochowie :);P
BreakMyFall18
19 апреля 2011
no i cholera wie
ale trudno, zaryzykuje i postawie na tą Turcje :-) jutro pojde do biura podrozy i cos wybiore, ofert duzo :-)
podobno jak samemu sie jedzie to placi sie 50% mniej
moj kolega lecial na malediwy - cena w biurze podrozy od 10 tys w zwyz a go wyszlo jakos nie cale 3
ImaDrug
19 апреля 2011
Konto usunięte: ale trudno, zaryzykuje i postawie na tą Turcje :-) jutro pojde do biura podrozy i cos wybiore, ofert duzo :-)
na kiedy planujesz wyjazd?
BreakMyFall18
19 апреля 2011
Konto usunięte: na kiedy planujesz wyjazd?
3 września mamy ślub a tak (około) 7 września podróż (poślubną )- akurat zdążymy wszystko ogarnąć po weselu i spakować się :-)
Gothiclady
19 апреля 2011
ło jaaaaaaaaa nie zauważyłam tego tematu
widzę, że coś o podróżach... chętnie wybrałabym się gdzies na północ w lato... marzy mi się Norge