Reputacja: -34 |
BluzgometrTM: 54
Psyche30
26 июля 2012
Konto usunięte: Mi nigdy veet włosków nie zmiękczył zobaczymy jak to będzie.
mi tak samo ! Nie wiem kto kupuje ten badziew? Już kiedyś kiedyś miałam 2 produkty z veet i ni uja nic to nie zrobiło, włosy jak były tak sobie zostały lol
Jakie te plastry kupiłaś? Miałam z Joanny kiedyś i jakieś jeszcze, te z joanny miały świetną oliwkę dodaną .
Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
26 июля 2012
Matka mojej znajomej sobie ścierała wlosy na lydkach papierem ściernym, drobnoziarnistym jakimś .
Nawet mi arkusz jeden przyniosła, ale się nie odważyłam eksperymentować.
Zresztą ona miała takie pipcie na nogach, że łoo, nic dziwnego że dwoma ruchami ich już nie było.
Psyche30
26 июля 2012
Te ! Asexualna, a sama se będziesz rwała? A rwałaś już woskiem?
asexualna
26 июля 2012
MaqdaIena: Uło, jesteś zatem hardcorem .
Pochwal się potem czy było przyjemnie .
Dobrze
MaqdaIena: Matka mojej znajomej sobie ścierała wlosy na lydkach papierem ściernym, drobnoziarnistym jakimś .
Nawet mi arkusz jeden przyniosła, ale się nie odważyłam eksperymentować.
Zresztą ona miała takie pipcie na nogach, że łoo, nic dziwnego że dwoma ruchami ich już nie było.
Hahahaha ja znam taką co sobie opalała włosy na nogach
Psyche30: Te ! Asexualna, a sama se będziesz rwała? A rwałaś już woskiem?
Psyche30
26 июля 2012
Konto usunięte: Raz sobie wydepilowałam mój znikomy wąsik aż mi łzy pociekły hahaha
To normalne, nie znam chyba baby której przy wąsiku się nie pojawią łzy.
A znów jak dla mnie to o wiele bardziej bolą ręce robione woskiem od nóg :D
asexualna
26 июля 2012
Psyche30: To normalne, nie znam chyba baby której przy wąsiku się nie pojawią łzy.
A znów jak dla mnie to o wiele bardziej bolą ręce robione woskiem od nóg :D
Nie wiem, rąk nie tykam :D tak samo ud, bo mam na nich tylko takie małe blond włoski gdzie nie gdzie. Ale z tym wąsikiem to masakra hahaha nigdy więcej.
styka51
26 июля 2012
Konto usunięte: Mi nigdy veet włosków nie zmiękczył
Mi również. Aktualnie golę się albo na odżywkę do włosów, albo żel do golenia z Nivea for men:D
asexualna
26 июля 2012
styka51: Mi również. Aktualnie golę się albo na odżywkę do włosów, albo żel do golenia z Nivea for men:D
Ja mam taką piankę do golenia dla kobiet, ale i tak nogi najlepiej mi się goli na sucho wiem że nie powinnam tak robić, ale kurde najlepiej.
Reputacja: -168 |
BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
26 июля 2012
Konto usunięte: Hahahaha ja znam taką co sobie opalała włosy na nogach
Że kurdę co ? .
Zapalniczka...puf... i wlosów nie ma ?.
Miałaś kiedyś login JestSweet ? :D.
styka51
26 июля 2012
Konto usunięte: Ja mam taką piankę do golenia dla kobiet, ale i tak nogi najlepiej mi się goli na sucho wiem że nie powinnam tak robić, ale kurde najlepiej.
Te pianki i maszynki dla kobiet są uja warte. Kupię maszynkę dla kobiet i za ta samą cenę dla facetów i ta dla facetó duuuużo lepsza. Mnie na sucho kłaki bolą. Ale jak jestem nakremowana i widzę jakieś niedociągnięcia, to jadę z koksem.
Do świetnego wąsika mam plastry z Joanny, faktycznie oliwka super:D
styka51
26 июля 2012
MaqdaIena: Zapalniczka...puf... i wlosów nie ma ?.