malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  9 августа 2012
styka51
styka51: Kochana ja mam znajomą na roku, która do dziś ubiera się CAŁA na jeden kolor Od butów po gumkę od włosów. A za czasów LO, to nawet kolor długopisu dobierała do stroju

ahaahaahahaaaaaaaaaaaa

:crylol:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kwestia gustu, moj ma 32, a ja znowu nie wyobrazam sobie byc z mlodszym.

tylko, że Twój na tyle nie wygląda.

mi nie chodzi kto z kim tam żyje. możesz też życ z 45 latkiem .. i może być dobrze.
ale jak facet ma ponad 30 lat i nie ma żony (ani żadnej kobiety która się koło niego kręci) to znaczy dla mnie przynajmniej, że jest wiecznym kawalerem :D
styka51
styka51
  9 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: feels so good

Dziękuję ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: Przynajmniej miałaś czym oddychać :D

Nic się od tamtej pory nie zmieniło :ninja:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 августа 2012
styka51
styka51: Nic się od tamtej pory nie zmieniło

I dobrze ... ja bym chciała większyc cyc :ninja:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  9 августа 2012
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko, że Twój na tyle nie wygląda. mi nie chodzi kto z kim tam żyje. możesz też życ z 45 latkiem .. i może być dobrze. ale jak facet ma ponad 30 lat i nie ma żony (ani żadnej kobiety która się koło niego kręci) to znaczy dla mnie przynajmniej, że jest wiecznym kawalerem :D

no to cos innego, dobrze ze moj mial 28 jak mnie poznal :crylol: ale ogolnie facet po 30stce ktory jest sam - cos z nim musi byc nie tak!
styka51
styka51
  9 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ahaahaahahaaaaaaaaaaaa

W LO sie z nią nie kolegowałam, bo należała do plastików :lol:
Paulinessa
Paulinessa
  9 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kwestia gustu, moj ma 32, a ja znowu nie wyobrazam sobie byc z mlodszym.

ja z mlodszym też nie. Kiedys gustowalam w starszych 5-7 lat. a potem bylam z chlopakiem z mojego wieku.

A teraz... chciałąbym chłopaka rok, dwa lata starszego.

A najlepiej rok :zakochany:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 августа 2012
Prinz
Prinz: Prinz

jestem w szoku!!!!
Paulinessa
Paulinessa
  9 августа 2012
Prinz
Prinz: ja z Wami nie wygram

Twoja metamorfoza życiowa rzuca na kolana Słonko ;*
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ogolnie facet po 30stce ktory jest sam - cos z nim musi byc nie tak!

Dokładnie o to mi chodzi ...

Tak w pracy sobie rozmawiamy z babkami ... i doszłyśmy do wniosku, że BYKOWE powinno wrócic i obowiązkowa służba wojskowa ...
JuIia
JuIia
  9 августа 2012
dżem dobry
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  9 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja z mlodszym też nie. Kiedys gustowalam w starszych 5-7 lat. a potem bylam z chlopakiem z mojego wieku. A teraz... chciałąbym chłopaka rok, dwa lata starszego. A najlepiej rok

a dla mnie w moim wieku to gowniarze, przynajmniej zawsze na takich trafialam :nie: i jakos tak wyszlo. uwazam ze to byl dobry wybór :zakochany: ja znowu nigdy nie bylam z nikim mlodszym. a Ty dalej sama? bo kiedys pisalas o rozterkach, ze kochałaś kogoś ale nie mogliscie byc razem etc
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  9 августа 2012
jak Tomek wrzuca to zdjęcie za każdym razem ... to nie wierze jak z takiego Pinokia mogł się zrobić taki Prinz XDDDDDDD
Paulinessa
Paulinessa
  9 августа 2012
JuIia
JuIia: dżem dobry

a dobry.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.