Konto usunięte: mi tam wszystko jedno:P
ale musze wiedziec, co Ci sie podoba. Narysuj, wymysl, znajdz foto a ja to w Londynie na pewno znajde:D
Konto usunięte: Ja póki co dużej ilości ludzi też nie mam, ale wydaje mi się że łatwiej jest jak się ma więcej niż mniej, przynajmniej dla mnie
A w rekrutacji tez pozniej mozesz pracowac? Rekrutacja mi sie podoba, moglabym znowu tak pracowac :D
kedi: cos w tym jest, na pewno, ja też sobie nie wyobrażam jak ktos do trzydziestki u mamusi na ganuszku. poza tym jak się człowiek z domu wyprowadzi i na siebie zarabia to tak na prawde dopiero wtedy zaczyna się prawdziwe życie.
Dokladnie :D Poza tym zaczynasz dorosle zycie, majac nawet najukochanszych staruszkow pod sloncem, chcesz tej niezaleznosci. Ja sobie nie wyobrazam zycia z rodzicami... no, ale ja zawsze bylam Zosia Samosia i cenilam sobie niezaleznosc.
kedi: dlatego zastanawiam się nad tabletami anty, kilka korzyści w jednej pigułce.
mi pomoglo, a pozniej porod. Po porodzie tez luzik, zwlaszcza ze ponad rok temu juz odstawilam antykoncepcje i dalej lajtowo :D