(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
29 сентября 2012
Konto usunięte: mi pewnie też ;/
Jakbym miała za mało kompleksów
Konto usunięte: Zrób sobie zdjęcie.
Jak się okaże zbędne, zawsze możesz wwalić do albumu rodzinnego :F
Ewentualnie powieszę na ścianie w formie pamiątki po pięknym uzębieniu :D
asexualna
29 сентября 2012
Konto usunięte: Nie musi tak być, ale często tak się dzieje, gdybym miał wybór to wyciąłbym je sobie już rok temu, a tak rosną - boli, przestaną - denerwuje bo przygryzam policzek .
Mi już na dole jak wyrosły siódemki to trochę się skrzywiło wolę nie myśleć co będzie z ósemkami.
Konto usunięte: Mi już na dole jak wyrosły siódemki to trochę się skrzywiło wolę nie myśleć co będzie z ósemkami.
przecież wyjedziesz do Szwecji to czym Ty się martwisz
asexualna
29 сентября 2012
Konto usunięte: przecież wyjedziesz do Szwecji to czym Ty się martwisz
Najpierw musze znaleźć dobrze płatną prace teraz chyba bym musiała sprzedać nerkę, żeby było mnie stać na takie przedsięwzięcie.
Hoshiko
29 сентября 2012
placuszki ziemniaczane
reflektuje ktoś :P ?
WilczeLyko
29 сентября 2012
Konto usunięte: Mi już na dole jak wyrosły siódemki to trochę się skrzywiło wolę nie myśleć co będzie z ósemkami.
Lepiej usunąć teraz niż za kilka lat popylać w aparacie lub "co drugi ząb wystąp"
w00tjump
29 сентября 2012
a ja mialam 7ke nadbudowywana i sie znow zlamala, po kanalowce jest, wiec z rok sie zbieram, zeby isc ja wyrwac, to 8ka wyrosnie w wolnym imejscu. ale sie nie zbiore chyba. a miejsca ni ma na 8
siostra miala podobnie, wyszly jej calkiem na skos 8ki, wyrwane.
madzia2143
29 сентября 2012
Konto usunięte: Najpierw musze znaleźć dobrze płatną prace teraz chyba bym musiała sprzedać nerkę, żeby było mnie stać na takie przedsięwzięcie.
chyba nie jesteś aż tak zdesperowana
Konto usunięte: placuszki ziemniaczane
smacznego :)
WilczeLyko
29 сентября 2012
Konto usunięte: o, taka piosenka na wieczór mi dziś towarzyszy: