Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
13 июля 2011
Konto usunięte: będę siostrą po raz trzeci. haha, tata stary, ale jary.
GRATULACJE :) chcesz siostrę czy brata?
Moj tata sie postarał jak ja miałam 14 i moja sis 12 - tez oczekiwalismy trzeciego kompana, wyszedł trzeci i czwarty
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Gothiclady
13 июля 2011
Konto usunięte: dzięki.
24 i 25 lat różnicy, nieźle się ojciec postarał
będziesz mogła potrenować przed swoim własnym ;)
pogratulowała.
ChicaBombb
13 июля 2011
Konto usunięte: będę siostrą po raz trzeci. haha, tata stary, ale jary.
gratulacje:)
BreakMyFall18
13 июля 2011
widzę, że temat o dzieciach :D
wczoraj byłam na naukach przedmałżenskich i poznałam metodę planowania rodziny/odłożenia poczęcia prof. Jozefa Rotzera. Powiem Wam, jest to logiczne i lepsze niż trucie się prochami, od następnego okresu zaczynam
mmaryjka
13 июля 2011
Konto usunięte:
Gothiclady:
ChicaBombb:
massacre: chcesz siostrę czy brata?
dzięki! szczerze mówiąc to wszystko mi jedno bo i tak z nimi nie mieszkam. mają już córkę, to jeszcze teraz mogliby mieć syna bo mi się dobrze wychowywało z bratem, aczkolwiek my byliśmy rok po roku, a u nich będzie 7 lat.
takie są zalety młodej żony;)
agoosiaaa
13 июля 2011
Konto usunięte: wczoraj byłam na naukach przedmałżenskich i poznałam metodę planowania rodziny/odłożenia poczęcia prof. Jozefa Rotzera. Powiem Wam, jest to logiczne i lepsze niż trucie się prochami, od następnego okresu zaczynam
kalendarzyk?
mmaryjka
13 июля 2011
Konto usunięte: kalendarzyk?
to nie jest metoda anty
moja koleżanka jedzie na metodzie objawowo-termalnej już z 6 lat i dzieciaka nie ma, więc faktycznie to DZIAŁA
BreakMyFall18
13 июля 2011
Konto usunięte: kalendarzyk?
nie, kalendarzyk to potoczna nazwa, ja mówię o konretnej metodzie :-) ta metoda ma współczynnik pearla 0,2 czyli bardzo dobry. i polega na obeserwowaniu tylko swojego ciała a nie ingerencji za pomocą hormonów, nie niszczy zdrowia. :-)
BreakMyFall18
13 июля 2011
Konto usunięte: moja koleżanka jedzie na metodzie objawowo-termalnej już z 6 lat i dzieciaka nie ma, więc faktycznie to DZIAŁA
dokładnie :-)
agoosiaaa
13 июля 2011
Konto usunięte: to nie jest metoda anty
no nie wiem
Konto usunięte: moja koleżanka jedzie na metodzie objawowo-termalnej już z 6 lat i dzieciaka nie ma, więc faktycznie to DZIAŁA
jak to dziala dokladnie?
moze dziala, moze nie, bardziej chcialabym zobaczyc, czy jak bedzie chciala juz miec dziecko to czy uda jej sie zajsc, bo moze niekoniecznie to sprawa metody :)
agoosiaaa
13 июля 2011
Konto usunięte: nie, kalendarzyk to potoczna nazwa, ja mówię o konretnej metodzie :-) ta metoda ma współczynnik pearla 0,2 czyli bardzo dobry. i polega na obeserwowaniu tylko swojego ciała a nie ingerencji za pomocą hormonów, nie niszczy zdrowia. :-)
aha, czyli cos w sensie - mierzysz temperature itp i w dane dni nie uprawiasz seksu, tak?
sorry, jesli pytanie jest glupie, ale nie mam na tn temat zielonego pojecia :D
BreakMyFall18
13 июля 2011
Konto usunięte: jak to dziala dokladnie?
moze dziala, moze nie, bardziej chcialabym zobaczyc, czy jak bedzie chciala juz miec dziecko to czy uda jej sie zajsc, bo moze niekoniecznie to sprawa metody :)