Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
5 ноября 2012
@kedi
Ja Ci dziękuje za kolacje
Na dietę mozna sobie powiesić na lodówce jako slogan:
Frytki Majonez i Kakao
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mmaryja
5 ноября 2012
Konto usunięte: to chyba, że nie grozi katastrofą to się skuszę
BARDZO BARDZO BARDZO polecam korund! zamówiłam już dawno temu, stosowałam regularnie przez 2 miesiące(2-3 razy w tygodniu), mieszałam z żelem hialuronowym i jak zwykłym peelingiem mechanicznym. po 1 miesiącu już widziałam dużą poprawę, z tym, że ja miałam płaską.
i do tego tonik z kwasem PHA i moja cera odżyła
Bayje
6 ноября 2012
bo padne :hahaha:
nie no nie moge :D
Babsy
6 ноября 2012
Konto usunięte: no do Ciebie
aaaaa :D hehe zapomnialam juz :) tyle ze teraz ja sie na dlugo nie wyrywam z domu w celach czysto "rozrywkowych", raczej zalatwiam co mam zalatwic i spadam do Mlodego ;)
Adidasowa
6 ноября 2012
massacre: Frytki, majonez i kakao
kedi: też mi się rzygać zachciało
a przeczytałam to jak byłam w trakcie planowania kolacji
Mój żołądek nie ma nic przeciwko pychotka :D
massacre: Na dietę mozna sobie powiesić na lodówce jako slogan:
Frytki Majonez i Kakao
massacre
6 ноября 2012
Weź Adidasowa, nie lubie takich ludzi, co wpuchają w swój organizm tego typu śmieci i do tego dobrze wyglądają ;D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mirra20
6 ноября 2012
A ja sobie zrobiłam tortille i nażarłam się jak świnia:)
massacre
6 ноября 2012
Ja miałam dzisiaj ciapate żarcie :)
massacre
6 ноября 2012
To znaczy
Ryż
Peshwari Naan
Chicken Tikka Masala
WiejskiRuchacz
6 ноября 2012
massacre: massacre
Hejka. Wejdź na hajd do tematu 100 pytań i na 16 strone i tam Matizer pod pytaniem 66 wstawił fotkę jakiejś laski i czy ona nie jest trochę podobna do Ciebie z twarzy ? Bo miałem o to ostrą spine. :D Ja twierdzę, że tak, szczególnie kiedy Ty miałaś taki sam kolor włosów, błagam potwierdź.
massacre
6 ноября 2012
Oj Darek
Z kim miałeś o to spine?
Faktycznie, miałam dawno temu taki kolor włosów.
Z twarzy nie wiem, jeśli miałabym brać podobieństwo wszystkich dup z forum to chyba tak, minimalnie podobna bardziej do mnie niż do reszty
Uznam to za komplement
i podziękuję ;D
massacre
6 ноября 2012
P.S. Mogłeś mi to na privie napisać, teraz wszystkie stąd bedą tam wbijać i badać podobieństwo
mirra20
6 ноября 2012
massacre: To znaczy
Ryż
Peshwari Naan
Chicken Tikka Masala