(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
7 ноября 2012
Babsy: nope, jak ja tu przyszlam, to juz tu bylas i mialas pare tysiaczkow postow :) a przyszlam pod koniec 2010, pamietam ze sie pytalam o rajstopy do sukienki na sylwka ;)
Reputacja: -34 |
BluzgometrTM: 54
Psyche30
7 ноября 2012
Prinz: ja pamietam jak mnie tutu zyebala rowno od gory do dolu a teraz codziennie gruchamy i moja wizyta w Wawie nie moze sie odbyc bez tańców z Agata :D
a
Akurat z tutu to byłam na spoko stopie forumowej, nawet w znajomych u mnie była
Ale z Pauliną np od razu kłótnie jakieś , się wyzywałyśy a potem tez gadki na gg milutkie
Albo bywało i na odwrót że najpierw miło pitu pitu a potem wojny
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 73
Prinz
7 ноября 2012
Babsy: ja pamietam spiny Marty BFM z Prinzem i Agooosia:)
z kim ja tu spiny nie mialem... byla Madzia zajebista i jej Denis, pozniej taka czarna z bialegostoku, mjuzik jej strasznie cisnal:D pozniej taki debilny czarny pasztet z podkarpacia, tez fryzjerka chyba, miska czy cos takiego. impresiska to tez byl ktoś.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Bayje
7 ноября 2012
Konto usunięte: Twoja paczka czeka już na Ciebie w Paczkomacie InPost.
:D
pijana
7 ноября 2012
Prinz: pozniej taki debilny czarny pasztet z podkarpacia, tez fryzjerka chyba, miska czy cos takiego.
O, tę pamiętam, żywiła do mnie wielką sympatię
pijana
7 ноября 2012
Konto usunięte: Bayje
Fajna opcja te Paczkomaty, bez kolejek i często darmowa wysyłka do nich, aczkolwiek dwa razy musiałam jechać do ich siedziby:
1) Paczka nie zmieściła się w Paczkomacie (buty)
2) Paczka leży w Paczkomacie 72 godziny, spóźniłam się godzinę, już kurier zabrał i też musiałam jechać po nią
Ale ogólnie dobra sprawa A co kupiłaś ?
Bayje
7 ноября 2012
Konto usunięte: A co kupiłaś ?
buty
wieczorem je dostanę :D
kedi
7 ноября 2012
Prinz: Madzia zajebista i jej Denis
ciekawe co u nich
Prinz: pozniej taka czarna z bialegostoku,
Agniecha, co to wmawiała wszystkim, że jest sobowtórem Nicole Scherzinger
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
7 ноября 2012
Był tu sobowtór Nicole Scherzinger?
Apropos Nicole, zawsze ją odbierałam za taki sztuczny, woskowy i nadęty obraz posągowej kobiety idealnej.
Od kiedy oglądam ją w tv na żywo (gdzie jak wiadomo nie da sie wszystkiego wyreżyserować i często padają dziwne komentarze), zmieniłam zdanie na jej temat :)
Fajna z niej kobieta.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Bayje
7 ноября 2012
kedi: Agniecha
która ?
kedi
7 ноября 2012
massacre: Był tu sobowtór Nicole Scherzinger?
Konto usunięte: która ?
kontenera na spermę nie pamiętacie?
a tak na poważnie to nie była taka zła, ten tleniony muzyk (mylifeismusic ) wyrobił jej kiepską opinię, ciągle jej cisnął a ona nie bardzo rozumiała jego żarty. na włosach bardzo często siedziała, potem kupiła aparat i zaczeła robić zdjęcia...