malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 марта 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja biore tabletki to mnie to nie dotyczy

dalej masz owulacje, tylko Ci jajko/ jajka umieraja, nie? :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  19 марта 2013

przecież jak biore tabletki antykoncepcyjne to ni mom jajeczkowania :D

Bayje
Bayje
  19 марта 2013

nade mną panują obce hormony :ziober2:

massacre
massacre
  19 марта 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież jak biore tabletki antykoncepcyjne to ni mom jajeczkowania :D

racja. jajko umiera zanim dojrzeje, wiec nie ma owulacji. Poebauo mi sie :)
Konto usunięte
Konto usunięte: nade mną panują obce hormony

z planety Sigma

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  19 марта 2013

byłam w sklepie - śniegu tyle, że prawie jak w okolicach Lublina...
kupiłam chlebek i ananasa w puszce :D

Paulinessa
Paulinessa
  19 марта 2013

No... znowu nie mogę nigdzie pójść. Jak nic mi nie odśnieżą to miną mnie kolejne korepetycje :and:

mirra20
mirra20
  19 марта 2013

A ja sobie zrobiłam roladki z ciasta francuskiego z łososiem i się objadam om om om :D

styka51
styka51
  19 марта 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: byłam w sklepie - śniegu tyle, że prawie jak w okolicach Lublina...

Podbijam :D
Dlatego siedzę dziś w domu...;/ nawet na pieszo na pociąg bym nie doszła, lolololol :D
pijana
pijana
  19 марта 2013

Ten moment, gdy kurier przynosi Ci paczkę z czymś, czego się nie spodziewałaś... :zakochany: :rotfl:
A wcześniej inny przynosi Ci czteropak piwa... :crylol:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  19 марта 2013
massacre
massacre: kiedys czytalam o tym, ze jest jakas owulacyjna zaleznosc miedzy kobietami, ktore spedzaja ze soba duzo czasu

Nie wiem, kto to wymyślił, ale zgadzam się w 100%!! Kiedyś była u mnie aż na cały tydzień kuzynka a zarazem przyjaciółka w tym samym wieku, od tamtej pory okres wypada nam dosłownie tego samego dnia, ona czasami ma jakąś obsuwę ale zaraz się reguluje z powrotem :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  19 марта 2013
Sylvinka
Sylvinka: Nie wiem, kto to wymyślił, ale zgadzam się w 100%!! Kiedyś była u mnie aż na cały tydzień kuzynka a zarazem przyjaciółka w tym samym wieku, od tamtej pory okres wypada nam dosłownie tego samego dnia, ona czasami ma jakąś obsuwę ale zaraz się reguluje z powrotem

Synchronia menstruacyjna :Ziober2:
The menstrual synchrony theory asserts that the menstrual cycles of women who live together (such as in homes, prisons, convents, bordellos, dormitories, or barracks) can become synchronized over time. The existence of menstrual synchrony has not been definitively established, and studies investigating it have been controversial.[1]

Research on human menstrual synchrony, also call the McClintock Effect, or the Wellesley Effect [2] is related to the larger question of whether or not humans have or perceive pheromones and utilize chemosignaling.

Czyli sa dowody na to, ze cos takiego istnieje. Zjawisko jest badane aczkolwiek kontrowersyjne. Czyli nie do konca wyjasnione.
Czyli jesli dlugosc cyklu jest taka sama u bliskich sobie kobiet, np. 28 dni to synchronizacja jest mozliwa. W innym przypadku teoria ssie.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 марта 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: byłam w sklepie - śniegu tyle, że prawie jak w okolicach Lublina...

a po co im w sklepie śnieg? :ziober2:
Bayje
Bayje
  19 марта 2013

znaczy się u mnie na chodnikach ... XD

massacre
massacre
  19 марта 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a po co im w sklepie śnieg?

:rotfl:
Avante, nie jestes juz FP/ Modem?

Babsy
Babsy
  19 марта 2013

kierwa, ja chora, Mlode chore, masakrejszyn :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.