Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
21 июля 2011
Konto usunięte: Tak zwlaszcza ze miala 80Pkt w tescie
az 20 punktow stracila za polyk?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
KozaczekPrzezNeta
22 июля 2011
Ja mialem tez pytanie o seks ze zwierzeciem.nie powiem jak odp
Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
22 июля 2011
Wiem ze tego nie zrobiłeś. Zwierzęcy seks to niekoniecznie seks ze zwierzęciem
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Dzisiaj zapier... mi cały profil na fotce i powypisywała jakieś bzdury na moim zdjęciu i wkleiła jako komentarz, przyjaciolka mi to pokasowala wiec nie widzialam.
Wiem, ze to laska z forum. Tak wiec szmato jak masz odwage pisac takie rzeczy to miej odwage napisac kim jestes!!! A nie zalozylas drugie konto i sie napinasz ch... wie czym.
Nie potrafisz stanąć z życiem twarzą w twarz? Jak nie umiesz powiedziec i przyznac sie kim jestes to wcale nie pisz i sie odpier.dol ode mnie poje.bie!!! Pff zalosne.
iFeelSooLost
22 июля 2011
Czekam która to z Was jest taka ODWAŻNA?
iFeelSooLost
22 июля 2011
szkoda nerwów, poniosło mnie, jak chcecie to dajcie mi za to bana :]
agoosiaaa
22 июля 2011
Konto usunięte: Czekam która to z Was jest taka ODWAŻNA?
nie latwiej poprosic ktoregos moda zeby sprawdzil powiazania z innymi kontami zamiast sie spinac?
iFeelSooLost
22 июля 2011
Konto usunięte: nie latwiej poprosic ktoregos moda zeby sprawdzil powiazania z innymi kontami zamiast sie spinac?
pytalam zadziore powiedziala, ze nie ma powiazan. :-)
ChicaBombb
22 июля 2011
Konto usunięte: nie latwiej poprosic ktoregos moda zeby sprawdzil powiazania z innymi kontami zamiast sie spinac?
wlasnie, napisz do kogos z fp, oni widza kto ma jakie konta z jednego maila.
agoosiaaa
22 июля 2011
Konto usunięte: pytalam zadziore powiedziala, ze nie ma powiazan. :-)
no to chyba ktos sobi specjalnie restartuje ip zeby po tobie pojechac
ChicaBombb
22 июля 2011
Konto usunięte: pytalam zadziore powiedziala, ze nie ma powiazan. :-)
to widac jakis cwaniak zalozyl z nowego maila konto. ciekawe kto az tak Cie nie lubi;/
iFeelSooLost
22 июля 2011
Konto usunięte: no to chyba ktos sobi specjalnie restartuje ip zeby po tobie pojechac
ChicaBombb: to widac jakis cwaniak zalozyl z nowego maila konto. ciekawe kto az tak Cie nie lubi;/
wiem ze to stala bywalczyni tego forum, mam swoje typy ale i tak wiem ze sie nie przyzna nikt. :]
ChicaBombb
22 июля 2011
Konto usunięte: wiem ze to stala bywalczyni tego forum, mam swoje typy ale i tak wiem ze sie nie przyzna nikt. :]