Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
23 августа 2011
Prinz: ahahaha ja bym go pozwal za homofobie!
pozwij, bede cie reprezentowac
a wlasnie. w konkursie na najlepsze zdjecie do trzepania, dawaj kandydatore - bo my nie mozemy sobie strzepac, a ty masz co
wiem, ze twoim faworytem jest:
ale dorzuc jeszcze z 3-4 typy
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
marta0859
23 августа 2011
Konto usunięte: nie prawda
nie wcale
ledwo posta napisałam na hyde a ty już tu nawet 5 sekund nie minęło
massacre
23 августа 2011
Babsy: DZIEKUJE JOASIU:calusek:
za co? przeciez zjeby dostalas
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
JacekGmoch
23 августа 2011
massacre: niestety ciezko nam wybrac, bo sobie nie trzepiemy - takie konkursy to chlopy sobie moga robic :)
To możesz podać propozycje zdjęcia koleżanki, które sprawia ,że masz mokrą pussy Asiu.
patryyykk
23 августа 2011
Konto usunięte: nie wcale
ledwo posta napisałam na hyde a ty już tu nawet 5 sekund nie minęło
massacre
23 августа 2011
Babsy: JOASIU
i nie mow do mnie Joasiu :mlotek:
massacre
23 августа 2011
Sylvinka: to długo, własnie wczoraj jak zobaczyłam Twój post o tym to trochę poszperałam bo dlaczego tak mało o tym implancie wiedzialam i tam coś było że babki najdłużej okresu nie miały tak gdzieś 1-3 miesiące a Ty tyle? : O
nom, nie wiem - lekarka mnie badala i wszystko okej, ja go juz mam ponad dwa lata, na poczatku mialam tak co 3 miechy - moze juz nie ma mi sie z czego oczyszczac?
z reszta po porodzie mialam bardzo mikra miesiaczke - tak jak przed, w czasach liceum/ podstawowki tak bolesne i mocne okresy ze sie zwijalam pierwsze 2-3 dni na lozku z bolu!
massacre
23 августа 2011
Konto usunięte: a ten już tu kilka kartek wstecz
\szybki jesteś
nastepna z dobrymi cyckami przyszla :D
marta0859
23 августа 2011
Konto usunięte: nie
to szukaj, kto szuka ten znajdzie jak to mówią
podpowiem
zaczyna się od 297 strony
miłego