malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ma doświadczenie i wpisuje to w CV ,

tak ale pracodawca życzy sobie.

20 latki po studiach - z 5 letnim doświadczeniem ze znajomością jezyką angielskiego niemieckiego włoskiego mongolskiego i japońskiego ..
pijana
pijana
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zmienia się tylko 'test'

No, no, ja wiem. Tylko sama nie wiem czy na gorsze czy na lepsze... Ponoć nie będzie się można wracać do innych pytań i ma być 1 prawidłowa odpowiedź - tak przynajmniej słyszałam...
Babsy
Babsy
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta a teraz to nawet staż jest ciężko dostać O_o sama wiem po sobie ..

wlasnie mowie, po znajomosci dostala.

Konto usunięte
Konto usunięte: j tak dobrze to nie ma, chyba że masz szerokie plecy

ano wlasnie moja najwieksza wada jest to, ze nie mam owych plecow;)

Konto usunięte
Konto usunięte: a to nie odbywałaś żadnych praktyk?

tyle ze mi odwidzialo sie pracowac w zawodzie po odbyciu praktyk, nie chce isc do szkoly czy przedszkola.
feuliette
feuliette
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba prędko się to nie zmieni

wątpię by się to zmieniło...
feuliette
feuliette
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No, no, ja wiem. Tylko sama nie wiem czy na gorsze czy na lepsze... Ponoć nie będzie się można wracać do innych pytań i ma być 1 prawidłowa odpowiedź - tak przynajmniej słyszałam...

teraz bedzie bardzo trudno zdać komputerowy.
mirra20
mirra20
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: taaa rozmowa na staż - bo yebnę ..

ale w sensie omówić szczegóły stażu, nie że jakaś rekrutacja
feuliette
feuliette
  8 ноября 2011
Babsy
Babsy: tyle ze mi odwidzialo sie pracowac w zawodzie po odbyciu praktyk, nie chce isc do szkoly czy przedszkola.

aa...;x no szkoda tyle lat studiów.
SoDope
SoDope
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No, no, ja wiem. Tylko sama nie wiem czy na gorsze czy na lepsze... Ponoć nie będzie się można wracać do innych pytań i ma być 1 prawidłowa odpowiedź - tak przynajmniej słyszałam...

Będzie 3000 pytań - o których Ty nie będziesz wiedziałą
bo teraz się dostaje książeczke..

Będziesz miała odliczany czas na odpowiedz danego 'pytania' - pytania będą związane głównie z sytuacjami jakie są na drodze by odpowiedz była automatyczna a jazda będzie tylko tego potwierdzeniem.

Test będzie trudny - więc jak ktoś przejdzie test to jazda nie będzie problemem.
SoDope
SoDope
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale w sensie omówić szczegóły stażu, nie że jakaś rekrutacja

masakra .. u mnie na staże to czasami 3 stopnie rekrutacje :crylol:
Babsy
Babsy
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: aa...;x no szkoda tyle lat studiów.

ale przynajmniej mam wiedze dla siebie, a studia dzienne licza sie do stazu pracy potem:)
pijana
pijana
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Będzie 3000 pytań - o których Ty nie będziesz wiedziałą bo teraz się dostaje książeczke.. Będziesz miała odliczany czas na odpowiedz danego 'pytania' - pytania będą związane głównie z sytuacjami jakie są na drodze by odpowiedz była automatyczna a jazda będzie tylko tego potwierdzeniem.

O pytaniach też słyszałam, ale i tak nie zaglądam do tych co mam, więc może być nawet milion xD O czasie również, ale nie wiem jaki będzie ten czas. No i niefajne to jest, taka straszna presja... I wątpię by do jazdy podchodzili jakoś inaczej przez to, że test będzie trudny. Wg mnie to się nie zmieni.
mirra20
mirra20
  8 ноября 2011
Babsy
Babsy: ano wlasnie moja najwieksza wada jest to, ze nie mam owych plecow;)

mało kto ma

Konto usunięte
Konto usunięte: wątpię by się to zmieniło...

nie zdziwiłabym się
SoDope
SoDope
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I wątpię by do jazdy podchodzili jakoś inaczej przez to, że test będzie trudny. Wg mnie to się nie zmieni.

ale zdasz test - w styczniu i masz test ważny pół roku - przez pół roku to chyba zdasz nie ? :D
feuliette
feuliette
  8 ноября 2011
Babsy
Babsy: ale przynajmniej mam wiedze dla siebie

o tak,mojego brata dziewczyna wlasnie tez na pedagogice byla i zalapala sie do przedszkola
pijana
pijana
  8 ноября 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale zdasz test - w styczniu i masz test ważny pół roku - przez pół roku to chyba zdasz nie ? :D

Mam nadzieję... Podobno teraz się u nas strasznie długo czeka na egzamin, bo bardzo dużo ludzi się zapisało teraz, właśnie dlatego, żeby zdawać starym systemem. Ale może nie będę musiała 6 razy podchodzić do tego egzaminu :lol2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.