(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChuckNorris1991
27 февраля 2012
Prinz: odezwal sie swiety niedoyebliwy.
Uderz w stół a nożyce się odezwą, znasz takie przysłowie ? I nie bulwersuj się tak bo chyba sprawa nie Ciebie dotyczy.
Napisałem o w formie żartu, przecież ja na nią nie donosiłem. Bez niej na hyde jakoś tak nudno.
Bez odbioru.
AvantQueTuDis
27 февраля 2012
Konto usunięte: a mnie to w sumie dziwi. jak jakiś poyebany człowiek śledzi użytkowników, pisze o nich obrzydliwe rzeczy to NIE MA NA TAKĄ OSOBĘ RADY, a na babkę która pisze, czasami wdaje się w jakieś burze i yebnie niewybrednym komentarzem można zbanować od razu.
Zbanować można każde konto, z tym, że psychol zakłada potem milion kolejnych, potem znów jest banowany i tak w kółko. Totalnie błędne koło.
Osoba zdrowa psychiczna raczej tak się nie bawi.
styka51
27 февраля 2012
Konto usunięte: NIE MA NA TAKĄ OSOBĘ RADY
Jak dla mnie to trzeba sobie czasem kogoś zbanować, żeby lepiej to w rejestrze wyglądało...A czy to jest ktoś kto serio nie grzeszy inteligencją i spamuje głupotami, a ktoś kto ma 4 konta i zdarzy się coś przeskrobać...Co za różnica?
mmaryjka
27 февраля 2012
Konto usunięte: Osoba zdrowa psychiczna raczej tak się nie bawi.
mnie to ani ziębi, ani grzeje bo ani na hyde ani nigdzie indziej się nie udzielam, ale po prostu byłam ciekawa
mmaryjka
27 февраля 2012
styka51: Jak dla mnie to trzeba sobie czasem kogoś zbanować, żeby lepiej to w rejestrze wyglądało...A czy to jest ktoś kto serio nie grzeszy inteligencją i spamuje głupotami, a ktoś kto ma 4 konta i zdarzy się coś przeskrobać...Co za różnica?
możliwe, nie wiem jak to działa, a też biorę pod uwagę fakt, że omija mnie największa jatka czyli hyde;)
AvantQueTuDis
27 февраля 2012
Konto usunięte: no nie, ale tak samo było ostatnio z postami na temat jakiejś laski i do tego były grafiki. usunięty jeden post, reszta wisi cały czas w kilku tematach, np:
http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/1003450,zel_do_twarzy
mnie to ani ziębi, ani grzeje bo ani na hyde ani nigdzie indziej się nie udzielam, ale po prostu byłam ciekawa
A wiem, wszędzie były, ale z tego co widzę konto od razu zostało zablokowane. Przynajmniej tyle.
styka51
27 февраля 2012
Konto usunięte: a też biorę pod uwagę fakt, że omija mnie największa jatka czyli hyde;)
Na hyde często jestem... i czasem faktycznie pisze się z człowiekiem non stop, a tu sruu, dostaje ktoś bana i w sumie nie wiadomo za co
Ja w sumie miałam tylko raz, na godzinę, soł jest luz
mmaryjka
27 февраля 2012
Konto usunięte: A wiem, wszędzie były, ale z tego co widzę konto od razu zostało zablokowane. Przynajmniej tyle.
no to in plus
styka51: Ja w sumie miałam tylko raz, na godzinę, soł jest luz
ja miałam raz na 24h jeśli taki jest, ale już nie pamiętam za co etc
mmaryjka
27 февраля 2012
a tak poza tematem, sporo osób odeszło i już pewnie nigdy nie wróci bo kiedyś było tu całkiem fajnie i można było liczyć na pomoc.
AvantQueTuDis
27 февраля 2012
Konto usunięte: a tak poza tematem, sporo osób odeszło i już pewnie nigdy nie wróci bo kiedyś było tu całkiem fajnie i można było liczyć na pomoc.
Tym bardziej, że obecnie nawet 2-3 dni nic nie jest pisane.
Babsy
28 февраля 2012
Konto usunięte: a tak poza tematem, sporo osób odeszło i już pewnie nigdy nie wróci bo kiedyś było tu całkiem fajnie i można było liczyć na pomoc.
"raptem" co odkrylam forum, a tu sie towarzystwo rozchodzi ech.
styka51
28 февраля 2012
Babsy: "raptem" co odkrylam forum, a tu sie towarzystwo rozchodzi ech.
Nie rozchodzi się....ja jestem ;*
Babsy
28 февраля 2012
styka51: Nie rozchodzi się....ja jestem
oby jak najdluzej:):*
agoosiaaa
29 февраля 2012
sie dowiedzialam wczoraj jak otworzylam rachunek z oprange ze mms kosztuje £1.66 funta za sztuke, porypalo ich
SailorMoon
29 февраля 2012
Konto usunięte: sie dowiedzialam wczoraj jak otworzylam rachunek z oprange ze mms kosztuje £1.66 funta za sztuke