(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
6 марта 2012
Konto usunięte: A Ty jak się z tym czujesz teraz?
ale nie zrobiłam tego co planowałam ;)
Zrobił jedna rzecz którą mnie dosadnie zdenerwował - a jako, że nie miałam już ochoty go oglądać po prostu mu napisalam, że nie ma mi się nie pokazywać bo nie ma po co.
SoDope
6 марта 2012
Teraz już chłopak wie, że ja sobie nie żartuje.
AvantQueTuDis
6 марта 2012
Konto usunięte: ale nie zrobiłam tego co planowałam ;)
Nie, nie, bardziej mi chodziło o to, jak siebie widzisz z tym wszystkim dalej i czy według Ciebie będzie już dobrze :-)
Konto usunięte: Teraz już chłopak wie, że ja sobie nie żartuje.
I bardzo dobrze.
iFeelSooLost
6 марта 2012
Konto usunięte: Miała któraś? Godny uwagi? :-)
Mam chyba wszystko z serii plejzir natjur :P wszystkie produkty z tej serii są dobre, najbardziej polecam wszystko o zapachu owsa - uwaga, ten zapach uzależnia. Po mleczku piżama pachnie jeszcze 3-4 dni.
AvantQueTuDis
6 марта 2012
Konto usunięte: Mam chyba wszystko z serii plejzir natjur :P wszystkie produkty z tej serii są dobre, najbardziej polecam wszystko o zapachu owsa - uwaga, ten zapach uzależnia. Po mleczku piżama pachnie jeszcze 3-4 dni.
A coś na temat zapachu / smaku maliny? :-)
Full natural, odzwierciedlenie rzeczywistości ?
iFeelSooLost
6 марта 2012
Konto usunięte: A coś na temat zapachu / smaku maliny? :-)
Full natural, odzwierciedlenie rzeczywistości ?
Teraz mam malinowy żel pod prysznic - i faktycznie ma odzwierciedlający zapach, ale nie jest taką słodką maliną. Bardziej surowa, czy jak to nazwać. Nie jest taka cukrowa tylko normalna malina
AvantQueTuDis
6 марта 2012
Konto usunięte: Teraz mam malinowy żel pod prysznic - i faktycznie ma odzwierciedlający zapach, ale nie jest taką słodką maliną. Bardziej surowa, czy jak to nazwać. Nie jest taka cukrowa tylko normalna malina
dla mnie śmierdzi, brzoskwinia też śmierdzi ale to chyba kwestia gustu.
SoDope
6 марта 2012
Konto usunięte: Nie, nie, bardziej mi chodziło o to, jak siebie widzisz z tym wszystkim dalej i czy według Ciebie będzie już dobrze :-)
mam nadzieje, że będzie dobrze.
Fajna laską jestem w razie czego mam nadzieje, że pocieszenia długo nie będę szukać. :D
mmaryjka
6 марта 2012
KU'WA! KU'WA KU'WA KU'WA, nie wygrałam 21 milinów nawet złamanej złotówki
SoDope
7 марта 2012
nie miałam kuponu więc ja nawet nie mam nadzieji na wygranie :D
AvantQueTuDis
7 марта 2012
ja tam nigdy nie gram, nie wierzę w to po prostu.
nie mam szczęścia, raz dwa zeta znalazłam tylko
mmaryjka
7 марта 2012
ja zagrałam z chłopakiem. poszliśmy do kina i przed kinem do kiosku po fajki i pani powiedziała, że jeszcze 5 minut do zamknięcia zakładów, a można wygrać 21 milionów to zagraliśmy.
ChuckNorris1991
7 марта 2012
Konto usunięte: KU'WA! KU'WA KU'WA KU'WA, nie wygrałam 21 milinów nawet złamanej złotówki