Konto usunięte: Nie ma ale też znajdziesz w Naturze :D
Właśnie dość dobre opinie ma...muszę pomyśleć
kedi
6 апреля 2012
Konto usunięte: dopiero jak palcem dotkniesz to on jest taki 'tłustawy' :O
u mnie podkreśla suche skórki, u mojej siostry roluje się na twarzy i waży.
styka51: Dziewczyny! A ten może, ktoś miał?
nie miałam, ale z takich tanich to mogę polecić http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=31952
mojej koleżance bardzo służy, niestety ja mam zbyt tłustą skórę w strefie T na niego. ważne, że nie podkreśla suchych skórek i świetnie kryje.
SoDope
6 апреля 2012
kedi: u mnie podkreśla suche skórki, u mojej siostry roluje się na twarzy i waży.
No to widzisz u mnie nie :P
SoDope
6 апреля 2012
Gdyby to było możliwe to bym próbki po wysyłała ale tego KOBO to ja nie jestem jak niby miałabym to zrobić XD
kedi
6 апреля 2012
Konto usunięte: No to widzisz u mnie nie :P
wiadomo, zależy od skóry, moja jest z lekka przesuszona na policzkach i brodzie, pewnie dlatego
kedi
6 апреля 2012
Konto usunięte: Gdyby to było możliwe to bym próbki po wysyłała ale tego KOBO to ja nie jestem jak niby miałabym to zrobić XD
pokroić i zawinąć jak cukierka XD
SoDope
6 апреля 2012
kedi: wiadomo, zależy od skóry, moja jest z lekka przesuszona na policzkach i brodzie, pewnie dlatego
wiadomo teoretycznie to każda sucha skóra będzie tak reagowała na podkład.
kedi
6 апреля 2012
Konto usunięte: wiadomo teoretycznie to każda sucha skóra będzie tak reagowała na podkład.
nie jest sucha, mam skórę mieszaną, jest miejscami czasem przesuszona od kwasów, podkłady takie jak lirene city mat, max factor lasting performance wyglądają dobrze, teraz mam la roche posay i też nie widzę problemu.
SoDope
6 апреля 2012
no ale jak ktoś ma coś suchego to tak zawsze jest.
a próbowałaś pod podkład dać krem ? i tak samo jest ?