(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Felka
26 апреля 2012
Konto usunięte: Czy istnieje coś, co zlikwiduje/rozjaśni rozstępy ? Są jeszcze czerwone, ale dość głębokie, stosuję kurację Labo, ale działa tylko na te płytkie... Pytam o środki kosmetyczne, jak nic nie pomoże to pomyślę nad laserem lub czymś tego typu.
Bardzo dobre u mnie nic nie ma a tez miałam głębokie no wiadome takie jasne paski mam ale coz. a kosztuje ok 13zł
SoDope
26 апреля 2012
Psyche30: Chciała pewnie tak sie oryginalnie nazywać a tu tak pospolicie w rzeczywistości :c
ej bez jaj ja też mam na imie Gosia :(
dziewczyny nie wiedziałam, że moja osoba jest tak kolorowa by mnie śledzić nawet w Internecie ...
jeżeli ktoś chce coś wiedzieć to moje na PW napisać XD
AvantQueTuDis
26 апреля 2012
Konto usunięte: dziewczyny nie wiedziałam, że moja osoba jest tak kolorowa by mnie śledzić nawet w Internecie ...
jeżeli ktoś chce coś wiedzieć to moje na PW napisać XD
ja! Mnie wybieerz! :-D
SoDope
26 апреля 2012
Konto usunięte: ja! Mnie wybieerz! :-D
no na Ciebie to ja zawsze mogę liczyć XDDDDD
a co do Jaśminy - właśnie ta koleżanka która mnie szpieguje możecie jej zlecić 'poszukwania', skoro mnie umiała wyśledzić w 70 milionach postów to co to dla Niej problem wyszukać daną osobe w Polsce gdzie jest tylko 40 milionów
SoDope
26 апреля 2012
oj przepraszam to nie jest już koleżanka - ani znajoma .. tylko obca osoba.
wywaliła mnie przecież ze znajomych na fejsie
pijana
26 апреля 2012
Felka: Bardzo dobre u mnie nic nie ma a tez miałam głębokie no wiadome takie jasne paski mam ale coz. a kosztuje ok 13zł
O, to też koniecznie wypróbuję, wiadomo, że coś zostanie, ale teraz wyglądam jakby mnie ktoś nożem pociął, więc lepsze jasne ślady Dzięki :)
Felka
26 апреля 2012
Konto usunięte: O, to też koniecznie wypróbuję, wiadomo, że coś zostanie, ale teraz wyglądam jakby mnie ktoś nożem pociął, więc lepsze jasne ślady Dzięki
ja juz jakos po 4-5 dniach widziałam różnicę,a i skóra milusia jest taka
Reputacja: -34 |
BluzgometrTM: 54
Psyche30
30 апреля 2012
Dziewczyny ,czerwonych szpilek z odkrytymi palcami i czarnych spodni pasują czarne skarpetki czy lepsze cieliste? Już zgłupiałam, bo fajne buty ale nosić je na gołą stopę to masakra, jak jest coś cienkiego na stopie to już zupełnie inaczej :>