(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
13 мая 2012
Wszystkiego najlepszego pijana :) przede wszystkim zdrowia i szczęścia :) i miłoooooooooooości
mmaryjka
13 мая 2012
pijana! życzę ci przynajmniej drugie tyle!
mirra20
13 мая 2012
Dołączam się do życzeń wszystkiego najlepszego;)
AvantQueTuDis
13 мая 2012
@pijana
spełnienia marzeń, wielkich i tych, o których nie mówi się głośno ;)
SoDope
13 мая 2012
wróciłam i życze wszystkgo dobrego ...
Pszystojniaczek695
13 мая 2012
Konto usunięte: To już trzecia osiemnastka, legalna jestem więc od pięciu lat :D
wiem,ale legalnie mozesz ogladac np redtube:D
mmaryjka
13 мая 2012
a ja sobie muszę ponarzekać. cały dzień dzisiaj przeglądałam kabiny prysznicowe, piekarniki, lodówki i tego typu rzeczy. na razie mam jedynie piekarnik, a została mi lodówka, mikrofala, indukcja, okap i zmywarka.
o łazience nie wspomnę bo to jeszcze gorsze
mmaryjka
13 мая 2012
a, i czy farba do malowania matowa czy półmatowa? bo dla mnie to już czarna magia
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 73
Prinz
13 мая 2012
@mmaryjka:
urzadzasz nam gniazdko?;d
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Paulinessa
14 мая 2012
Cześć
Wenila
14 мая 2012
przyłączam się do życzeń
Pszystojniaczek695
14 мая 2012
Konto usunięte: Cześć
czemu taka smutna mina?
mmaryjka
14 мая 2012
Prinz: urzadzasz nam gniazdko?
taa i już mam dosyć.
nie wiedziałam, że to takie skomplikowane. że aby kupić deszczownicę muszę najpierw obejrzeć milion modeli, a o drzwiach do wnęki prysznicowej nawet nie wspomnę
kedi
14 мая 2012
Konto usunięte: taa i już mam dosyć.
nie narzekaj, całkiem fajnie miec na głowie takie pierdoły, ja lubię tego typu imprezy. za to nie znoszę szamotaniny z pudłami i kartonami. czeka mnie to juz za miesiąc i na samą myśl mam dreszcze.
mmaryjka
14 мая 2012
kedi: nie narzekaj, całkiem fajnie miec na głowie takie pierdoły, ja lubię tego typu imprezy. za to nie znoszę szamotaniny z pudłami i kartonami. czeka mnie to juz za miesiąc i na samą myśl mam dreszcze.
przez ostatnie 1,5 roku przeprowadzałam się do mieszkania, później wyprowadzałam bo je sprzedałam i teraz znowu się wprowadzam do nowego. jeden plus jest taki, że trochę tych niepotrzebnych rzeczy zaginęło w akcji i jest spokój;)