(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
20 мая 2012
Konto usunięte: tak wyszło;)
Gratulacje!
Co do sukienki, numer 2 jest super!
mmaryja
20 мая 2012
kedi: kiedy ślub?
w sierpniu jeśli się uda, bo załatwienie urzędowych spraw to jakaś katorga.
jeśli się nie uda to pewnie w maju/czerwcu 2013
mmaryja
20 мая 2012
Konto usunięte: Gratulacje!
dziękuję!
SoDope
20 мая 2012
Konto usunięte: tak wyszło;)
jeżeli mmaryja wychodzi za mąż (ta która tez kiedyś pisała, że jej się nie śpieszy) to jednak coś się dzieje :D
mirra20
20 мая 2012
Konto usunięte: w sierpniu jeśli się uda, bo załatwienie urzędowych spraw to jakaś katorga.
jeśli się nie uda to pewnie w maju/czerwcu 2013
uuuuuu gratulacje i życzę owocnych, bezproblemowych przygotowań ;)
kedi
20 мая 2012
Konto usunięte: w sierpniu jeśli się uda, bo załatwienie urzędowych spraw to jakaś katorga.
szybko:) kurcze, nawet w sprawie ślubu piep'zona biurokracja..
mmaryja
20 мая 2012
Konto usunięte:
dzięki!
kedi: szybko:) kurcze, nawet w sprawie ślubu piep'zona biurokracja.
planujemy od stycznia, więc trochę czasu już minęło.
no niestety, największy problem z urzędnikiem który udzieli ślubu poza urzędem stanu cywilnego. tragedia!
kedi
20 мая 2012
Konto usunięte: no niestety, największy problem z urzędnikiem który udzieli ślubu poza urzędem stanu cywilnego. tragedia!
oo, czyli jednak niestandardowy ślub? :) wiesz, to są zazwyczaj takie standardowe urzędasy, więc nie dziwne, że ciężko coś więcej z nich wykrzesać. może liczą na to, ze dasz w łapę
pijana
20 мая 2012
Konto usunięte: mmaryja
I ja gratuluję, a co do sukni to obie są świetne, ale przy Twoich nogach to druga !
SoDope
21 мая 2012
dzisiaj miałam dzien wolny ... i byłąm pooglądać sukienki w sklepach ... zabrałam ze sobą aparat XDDDDDDDDDDDDDD i mam kilka zdjęć.
Babsy
21 мая 2012
Konto usunięte:
gratulacje:)! co do sukienek mi sie bardziej podoba pierwsza, ale ja patrze po swojej figurze i jej potrzebach;) pokaz cos na sobie, jak juz pochodzisz po salonach:)
Konto usunięte: dzisiaj miałam dzien wolny ... i byłąm pooglądać sukienki w sklepach ... zabrałam ze sobą aparat DDDDDDDDDDDDD i mam kilka zdjęć.
pokazu:)
SoDope
21 мая 2012
Babsy: pokazu:)
no to momentos :D
SailorMoon
21 мая 2012
Konto usunięte: no to momentos :D
czekamy
SoDope
21 мая 2012
Pierwsza kandydatka ...
Na zdjęciu oczywiście ciemno jak w dupie bo i ciemno było w przebieralni ale kolor był podobny do tego
Babsy
21 мая 2012
Konto usunięte:
dawaj kolejne, ta mi sie wydaje zbyt udziwniona z trenem, rozcieciem i suwakiem:P bez falbany z tylu byloby ok:)