Mam problem z dobraniem sobie stroju kąpielowego. Mam duży biust i oszpecające blizny po operacji na brzuchu. Jaki strój powinnam wybrać żeby zakryć lekko brzuch i usztywnić piersi ? Mam nadzieję, że jedynym wyjściem nie będzie strój jednoczęściowy bądź tankini ? :P Proszę o rady, niedługo wybieram się na małe wakacje i chciałabym coś do tego czasu znaleźć. Pozdrawiam
lista tematów
Strój kąpielowy. strona 1 z 2
Kociak: Mam problem z dobraniem sobie stroju kąpielowego. Mam duży biust i oszpecające blizny po operacji na brzuchu. Jaki strój powinnam wybrać żeby zakryć lekko brzuch i usztywnić piersi ? Mam nadzieję, że jedynym wyjściem nie będzie strój jednoczęściowy bądź tankini ? :P Proszę o rady, niedługo wybieram się na małe wakacje i chciałabym coś do tego czasu znaleźć. Pozdrawiam
wolałabym normalne bikini założyć nawet z bliznami na brzuchu niż wbić się w takie majty

Babsy: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTv1wgHcYqve_t24meZSQ1YsuVCM2AoME6cc22xgPKQTmzSM2mUOA
a jak koniecznie chcesz to zakrywać to z dwojga złego lepszy jednoczęściowy strój (tak mi się wydaje) niż coś takiego.
Kociak: Mam problem z dobraniem sobie stroju kąpielowego. Mam duży biust i oszpecające blizny po operacji na brzuchu. Jaki strój powinnam wybrać żeby zakryć lekko brzuch i usztywnić piersi ?
http://www.wakacje.polskie-banki.info/stroj-kapielowy.html moze cos w tym pokroju??
Ja też :/
Ja myślę, że przede wszystkim to powinnaś pochodzić po sklepach, poszukać i poprzymierzać :)
W porządnych sklepach powinni mieć kostiumy z usztywnionym biustonoszem na szerszych ramiączkach i figami z podwyższonym stanem.
Nie zapominaj o tym, że oglądając zdjęcia strojów na internecie zwykle są one pokazane na wysokich tyczkach :)
Więc Tobie takie figi mogą sięgać dalej niż 10 cm pod pępkiem

Jedyna rada to PRZYMIERZAĆ!
Ja ze swojej strony mogę pokazać kilka, które są ok.
Ten mi się mega podoba, a to marszczenie nadaje podwyższony stan.

Ten po prawej (nie zrażaj się podpisem

Ciekawy zestaw.

Figi "kryjące".

Ten pasek na górze fig też jest bardzo dobrym rozwiązaniem i powiem szczerze, że szukając zdjęć znalazłam wiele takich kostiumów właśnie z tym paskiem.

A co do jednoczęściowych to może Ci się tylko wydają takie "staromodne" :) Jest teraz wiele fasonów, które wcale nie przypominają babcinych jednoczęściówek

Do tego pejczyk i jedziesz