Idealist - Estee Lauder.
Cena ok 285 zł za 50 ml, drogo... Stąd moje pytanie:
Ktoś miał i używał? Jest ten krem faktycznie skuteczny?
Bo opinie na wizażu - różne. :-)

i ogolnie zabiegi w domu robi.
 i ogolnie zabiegi w domu robi.
 na trądzik też, ale może spróbuję w sumie dobry czas bo akurat tak 5 miesiecy zostało
 na trądzik też, ale może spróbuję w sumie dobry czas bo akurat tak 5 miesiecy zostało w sumie odpowiadałaby mi taka forma bo mam bardzo wrażliwą cerę i po czyszczeniu wyglądam MASAKRYCZNIE, jestem cała popuchnięta, czerwona, zaogniona bo skóra tak intensywnie reaguje no i nie musiałabym potem nigdzie łazić, a tak to z salonu wyjsc do domu dojechać.. rzeźnia a tam jeszcze jest kosmetyczny - żeby się do niego dostać trzeba przejść przez całą pracownię fryzjerską, mały problem, ale wyjsc? ludzie się gapią a Ty cała czerwona i w ogole masakra.
 w sumie odpowiadałaby mi taka forma bo mam bardzo wrażliwą cerę i po czyszczeniu wyglądam MASAKRYCZNIE, jestem cała popuchnięta, czerwona, zaogniona bo skóra tak intensywnie reaguje no i nie musiałabym potem nigdzie łazić, a tak to z salonu wyjsc do domu dojechać.. rzeźnia a tam jeszcze jest kosmetyczny - żeby się do niego dostać trzeba przejść przez całą pracownię fryzjerską, mały problem, ale wyjsc? ludzie się gapią a Ty cała czerwona i w ogole masakra.

a podkłady zmieniam co jakiś czas teraz długo używałam sorayi a ostatnio znowu przerzuciłam się na inglota.
 a podkłady zmieniam co jakiś czas teraz długo używałam sorayi a ostatnio znowu przerzuciłam się na inglota.