Cześć po długiej przerwia bycia tutaj na KWC nic nie znalazłam ciekawego z recenzji innych wiec prosze o porody ! :) mam zamiar kupić podkład do 40zł dostępny w Rossmanie
mi żeby nie dawał efektu maski aby matował skórę krył lekkie niedoskonałości mam cerę mieszaną , i nawilżał
Myślę nad kupnem ? tych z dwóch
Max Factor, Smooth Effect Foundation i
Manhattan fluid Powder Mat
?jakie opinie?;)
lista tematów
Podkład... dylemat strona 3 z 4
ogólnie to działać działa, ale jak się nie posmaruję i spędzam tyle czasu w wodzie, w słońcu przy +37 w cieniu to jednak kremy mają wysoko postawioną poprzeczkę:) na szczęście bardzo szybko przechodzę z raka na murzyna
lancome photogenic, fluid. dla mnie do tej pory najlepszy bo mam bardzo suchą skórę i mało który podkład stapia się z moją skórą
368212: |
idź weź próbki i się nimi wymaziaj i sama sprawdź , który będzie lepszy. to , że ktoś CI go tu poleci nie oznacza, że Tobie akurat będzie odpowiadał bo każda cera jest inna, Boże. |
Twoje posty to akurat tutaj wnoszą najwięcej

Własnie! Jakiś czas temu ktoś pisał o filtrze 50 który nadaje się do twarzy pod makijaż. Nie wiem czy nie z La Roshe Posay. Skleroze mam, a chce sobie teraz coś nabyć, poleci mi ktoś coś?
368212: |
Twoje za to wiele wnoszą jestem fajna i luksusowa bo nosze ciuszki adidasa oraz jestem yntelygentna bo miałam 46 punktów na 50 na egzaminie, daruj |
dobrze to ujęłaś ;-)
wolę to niż plotkowanie między użytkownikami o pewnej dziewczynie, co ma fotki z gołą dupą na portalu społecznosciowym, nie wiesz o kim mowa?

zreszta twoj av mowi sam za siebie

zreszta co ty mozesz wiedziec jak to jest cieszyc sie z najlepszego wyniku w szkole, pewnie nawet pol ksiazki nie przeczytalas w swoim marnym zyciu
grunt to dodawac fotki z gola dupa na portale spolecznosciowe.
Konto usunięte: dobrze to ujęłaś ;-)
wolę to niż plotkowanie między użytkownikami o pewnej dziewczynie, co ma fotki z gołą dupą na portalu społecznosciowym, nie wiesz o kim mowa?
gówno wiesz pusty bębnie.
Konto usunięte: zreszta co ty mozesz wiedziec jak to jest cieszyc sie z najlepszego wyniku w szkole, pewnie nawet pol ksiazki nie przeczytalas w swoim marnym zyciu
zaszłam dalej od Ciebie.
Jestem na dermatologii marny fryzjerski pomocie, ale nie obnoszę się z tym jak Ty.
Jesteś taka sama jak RedTea.
Gówno w życiu osiągnęła a zawsze ma najwięcej do powiedzenia.
Czytaj to co pisze do Ciebie Wiadomo to będziesz chodzić w sandałach po śniegu.
Gówno wiesz o całej sytuacji ale się mądrujesz bo jakiś koks z zadupiewa Ci coś napomknął. Żenada.