Killuminati
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 100
Killuminati
  17 апреля 2011 (pierwszy post)

Cześć po długiej przerwia bycia tutaj na KWC nic nie znalazłam ciekawego z recenzji innych wiec prosze o porody ! :) mam zamiar kupić podkład do 40zł dostępny w Rossmanie
mi żeby nie dawał efektu maski aby matował skórę krył lekkie niedoskonałości mam cerę mieszaną , i nawilżał
Myślę nad kupnem ? tych z dwóch
Max Factor, Smooth Effect Foundation i
Manhattan fluid Powder Mat
?jakie opinie?;)

mmaryjka
mmaryjka
  17 апреля 2011
Tricia
Tricia: a nie pomaga Ci smarowanie np co 1,5-2h? wtedy filtr powinien lepiej działać.

ogólnie to działać działa, ale jak się nie posmaruję i spędzam tyle czasu w wodzie, w słońcu przy +37 w cieniu to jednak kremy mają wysoko postawioną poprzeczkę:) na szczęście bardzo szybko przechodzę z raka na murzyna

Tricia
Tricia: a co to za podkład? w kompakcie czy fluid?

lancome photogenic, fluid. dla mnie do tej pory najlepszy bo mam bardzo suchą skórę i mało który podkład stapia się z moją skórą
mmaryjka
mmaryjka
  17 апреля 2011
Tricia
Tricia: nie zauważyłam tego, źle skopiowałam nazwę podkładu, pisałam cały czas o tym, którego używam teraz Clarins, Everlasting Foundation

a ja myślałam, że chodzi o ten bliźniaczy clinique który ma filtr, a ten o który pytałam nie ma;)
mmaryjka
mmaryjka
  17 апреля 2011

aaaaaaa i SORRY LUDAKRISIE, że napisałam w twoim temacie:wtf:

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 апреля 2011
Killuminati
Killuminati: Max Factor, Smooth Effect Foundation i

tego nie mialam, w ogole angielskie google o nim nawet nie slyszalo i nie mam go w sklepach, ale moge Ci polecic Max Factor Xperience z max factora :tak:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  18 апреля 2011
368212:

idź weź próbki i się nimi wymaziaj i sama sprawdź , który będzie lepszy.
to , że ktoś CI go tu poleci nie oznacza, że Tobie akurat będzie odpowiadał bo każda cera jest inna, Boże.

Twoje posty to akurat tutaj wnoszą najwięcej :ziew:
Darunia511
Darunia511
  18 апреля 2011
Własnie! Jakiś czas temu ktoś pisał o filtrze 50 który nadaje się do twarzy pod makijaż. Nie wiem czy nie z La Roshe Posay. Skleroze mam, a chce sobie teraz coś nabyć, poleci mi ktoś coś?
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  18 апреля 2011

Weź ten:

Killuminati
Killuminati: Manhattan fluid Powder Mat

:tak:

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

368212
368212
  18 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Twoje posty to akurat tutaj wnoszą najwięcej

Twoje za to wiele wnoszą :rotfl:
jestem fajna i luksusowa bo nosze ciuszki adidasa oraz jestem yntelygentna bo miałam 46 punktów na 50 na egzaminie, daruj :rotfl:
Tricia
Tricia
  18 апреля 2011

fak, fak, fak ... nie chce mi dodawac postow z cytatami... i ucina połowę

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  19 апреля 2011
368212:

Twoje za to wiele wnoszą
jestem fajna i luksusowa bo nosze ciuszki adidasa oraz jestem yntelygentna bo miałam 46 punktów na 50 na egzaminie, daruj

dobrze to ujęłaś ;-)
wolę to niż plotkowanie między użytkownikami o pewnej dziewczynie, co ma fotki z gołą dupą na portalu społecznosciowym, nie wiesz o kim mowa? :woot:

zreszta twoj av mowi sam za siebie :ziober2:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  19 апреля 2011

zreszta co ty mozesz wiedziec jak to jest cieszyc sie z najlepszego wyniku w szkole, pewnie nawet pol ksiazki nie przeczytalas w swoim marnym zyciu :woot:

grunt to dodawac fotki z gola dupa na portale spolecznosciowe.

Gothiclady
Gothiclady
  19 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy któraś z was używała podkładu clinique supermoisture makeup?

mam!!!!!!!!!!!! świetny, lekki, 0 efektu maski
Gothiclady
Gothiclady
  19 апреля 2011

a nie, to superbalanced makeup :ęd:

368212
368212
  19 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze to ujęłaś ;-) wolę to niż plotkowanie między użytkownikami o pewnej dziewczynie, co ma fotki z gołą dupą na portalu społecznosciowym, nie wiesz o kim mowa?

gówno wiesz pusty bębnie.

Konto usunięte
Konto usunięte: zreszta co ty mozesz wiedziec jak to jest cieszyc sie z najlepszego wyniku w szkole, pewnie nawet pol ksiazki nie przeczytalas w swoim marnym zyciu

zaszłam dalej od Ciebie.
Jestem na dermatologii marny fryzjerski pomocie, ale nie obnoszę się z tym jak Ty.
Jesteś taka sama jak RedTea.
Gówno w życiu osiągnęła a zawsze ma najwięcej do powiedzenia.

Konto usunięte
Konto usunięte: grunt to dodawac fotki z gola dupa na portale spolecznosciowe.

Czytaj to co pisze do Ciebie Wiadomo to będziesz chodzić w sandałach po śniegu.
Gówno wiesz o całej sytuacji ale się mądrujesz bo jakiś koks z zadupiewa Ci coś napomknął. Żenada.
368212
368212
  19 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: grunt to dodawac fotki z gola dupa na portale spolecznosciowe.

btw. Ty się tak nie mądruj bo sama mam Twoje okropniaste zdjęcie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.