Co sadzicie na temat tego portfela ? http://allegro.pl/pikowany-portfel-firmy-primark-atmosphere-i1548525750.html
Kosmetyki ziaja med , krem lipidowy na noc - godny polecenia ?
pozdrawiam.
kilka pytan strona 2 z 3
Jak na 15 zł to nie jest zły, ale z pikowanych wolę lakierowane. No ale to ma być portfel dla CIEBIE :-)
portfel jest ok, pewnie szybko się zniszczy, ale nie jest drogi, więc to nie problem...
kosmetyki ziaja dla mnie nie są najlepsze... raczej bardzo przeciętne, jeśli chodzi o ich działanie
Jak już mowa o portfelach to się podepnę... Poszukuję usilnie portfela na pdonego do tego:
Szczególnie chodzi mi o to by portfel zawierał takie folie/kieszenie na różnego rodzaju karty i dokumenty (musi ich być dużo bo już mi się nie mieszczą w moim).
Może wiecie gdzie taki mogę znaleźć?
To jak mniemam prowokacja?

To Ty tu słyniesz z burżujowania sklepami dla pseudozamożnych, które są w rzeczywistości sieciówkami. Nic do Ciebie nie mam, ale to było idiotyczne i nie bardzo dostrzegam cel w odwracaniu sytuacji.
przesliczny

nie karm trolla :P
a co za różnica ile portfel kosztuje? oO
nie podoba mi się... preferuję większe, typu kopertówka
miałam chyba 2 kremy z ziaji (juz nawet nie pamiętam jakie) - nie podpasowały mi, oddałam mamie i więcej nie kupowałam.
o, taki dostałam od rodziców pod choinkę :D
kocher-italy-designe-72032-2-kolory" target="_blank">http://www.sklepy24.pl/sklep/superportfel_pl/produkt/1315702680-dr-kocher-italy-designe-72032-2-kolory
bardzo fajny

ja teraz szukam jakiegos malego, bo mam duzy, ale niestety jak biore mniejsza torebke to nie mam jak go wlozyc, bo zajmuje cale miejsce :P
nie podoba mi się. przede wszystkim jest za mały, a ja muszę mieć duuuużo przegródek na legitymacje, dowód, prawo jazdy, karty płatnicze, wejściówki etc. no i to zapięcie, nieestetyczne.
dobry krem lipidowy ma la roche posay, dla mojej cery ziaja to zbrodnia.
napisałam, że możliwość kupowania w normalnych sklepach to dla mnie luksus

wolę normalne sklepy (sieciówki) niż targ, proste.
to nie ja pisałam, że luksus to lv, dolce&gabbana, versace ;-)
dla kazdego luksus oznacza cos innego

i to ty prowokujesz

bez odbioru.
dla mnie zadna, ale dla niektorych tutaj...