Biuna
Biuna
  18 апреля 2011 (pierwszy post)

Co sadzicie na temat tego portfela ? http://allegro.pl/pikowany-portfel-firmy-primark-atmosphere-i1548525750.html

Kosmetyki ziaja med , krem lipidowy na noc - godny polecenia ?

pozdrawiam.

pijana
pijana
  18 апреля 2011

Jak na 15 zł to nie jest zły, ale z pikowanych wolę lakierowane. No ale to ma być portfel dla CIEBIE :-)

Owieczka
Owieczka
  18 апреля 2011

portfel jest ok, pewnie szybko się zniszczy, ale nie jest drogi, więc to nie problem...

kosmetyki ziaja dla mnie nie są najlepsze... raczej bardzo przeciętne, jeśli chodzi o ich działanie

malami81
malami81
  18 апреля 2011

Jak już mowa o portfelach to się podepnę... Poszukuję usilnie portfela na pdonego do tego:

Szczególnie chodzi mi o to by portfel zawierał takie folie/kieszenie na różnego rodzaju karty i dokumenty (musi ich być dużo bo już mi się nie mieszczą w moim).

Może wiecie gdzie taki mogę znaleźć?

Patrishia
Patrishia
  19 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kochanie, większość osób tutaj (70%) nie kupiłaby portfela za 15 zł - tutaj siedzą w większości ludzie bogaci, burżuazja więc to pytanie jest nie na miejscu jak znajdziesz portfel LV, Versace - daj znać na pewno pomogą w wyborze jakże nie tandetnego portfela.

To jak mniemam prowokacja?:ziober2:
To Ty tu słyniesz z burżujowania sklepami dla pseudozamożnych, które są w rzeczywistości sieciówkami. Nic do Ciebie nie mam, ale to było idiotyczne i nie bardzo dostrzegam cel w odwracaniu sytuacji.
StworzonaByCieszyc
StworzonaByCieszyc
  19 апреля 2011

jedyne co mi się w nim podoba to sposób zamknięcia . :)))
a w środku taki .. normalny ..

agoosiaaa
agoosiaaa
  19 апреля 2011
malami81
malami81: Poszukuję usilnie portfela na pdonego do tego:

przesliczny :zakochany:

Patrishia
Patrishia: To jak mniemam prowokacja? To Ty tu słyniesz z burżujowania sklepami dla pseudozamożnych, które są w rzeczywistości sieciówkami. Nic do Ciebie nie mam, ale to było idiotyczne i nie bardzo dostrzegam cel w odwracaniu sytuacji.

nie karm trolla :P
Gothiclady
Gothiclady
  19 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kochanie, większość osób tutaj (70%) nie kupiłaby portfela za 15 zł - tutaj siedzą w większości ludzie bogaci, burżuazja

a co za różnica ile portfel kosztuje? oO

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sadzicie na temat tego portfela ?

nie podoba mi się... preferuję większe, typu kopertówka

Konto usunięte
Konto usunięte: Kosmetyki ziaja med , krem lipidowy na noc - godny polecenia ?

miałam chyba 2 kremy z ziaji (juz nawet nie pamiętam jakie) - nie podpasowały mi, oddałam mamie i więcej nie kupowałam.
Gothiclady
wpis jest ukryty
Gothiclady
agoosiaaa
agoosiaaa
  19 апреля 2011
Gothiclady
Gothiclady: o, taki dostałam od rodziców pod choinkę :D kocher-italy-designe-72032-2-kolory" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sklepy24.pl/sklep/superportfel_pl/produkt/1315702680-dr-kocher-italy-designe-72032-2-kolory

bardzo fajny :tak:
ja teraz szukam jakiegos malego, bo mam duzy, ale niestety jak biore mniejsza torebke to nie mam jak go wlozyc, bo zajmuje cale miejsce :P
ImaDrug
ImaDrug
  19 апреля 2011
Gothiclady
Gothiclady: , taki dostałam od rodziców pod choinkę :D kocher-italy-designe-72032-2-kolory" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sklepy24.pl/sklep/superportfel_pl/produkt/1315702680-dr-kocher-italy-designe-72032-2-kolory

Lubię to ;D
mmaryjka
mmaryjka
  19 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sadzicie na temat tego portfela ?

nie podoba mi się. przede wszystkim jest za mały, a ja muszę mieć duuuużo przegródek na legitymacje, dowód, prawo jazdy, karty płatnicze, wejściówki etc. no i to zapięcie, nieestetyczne.

Konto usunięte
Konto usunięte: Kosmetyki ziaja med , krem lipidowy na noc - godny polecenia ?

dobry krem lipidowy ma la roche posay, dla mojej cery ziaja to zbrodnia.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  19 апреля 2011
Patrishia
Patrishia: To jak mniemam prowokacja? To Ty tu słyniesz z burżujowania sklepami dla pseudozamożnych, które są w rzeczywistości sieciówkami. Nic do Ciebie nie mam, ale to było idiotyczne i nie bardzo dostrzegam cel w odwracaniu sytuacji.

napisałam, że możliwość kupowania w normalnych sklepach to dla mnie luksus :woot:
wolę normalne sklepy (sieciówki) niż targ, proste.

to nie ja pisałam, że luksus to lv, dolce&gabbana, versace ;-)

dla kazdego luksus oznacza cos innego :lol:

i to ty prowokujesz :ziew:
bez odbioru.

Gothiclady
Gothiclady: a co za różnica ile portfel kosztuje? oO

dla mnie zadna, ale dla niektorych tutaj... :and:
mmaryjka
mmaryjka
  19 апреля 2011

super.
co do tematu - taki sam jest w reserved(jakość marna), ale otwiera się na trzy.

Biuna
Biuna
  19 апреля 2011

kopertowek mam 4, teraz chce maly.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.