Nigella Lucy Lawson (ur. 6 stycznia 1960) – brytyjska dziennikarka, autorka książek kucharskich, prezenterka telewizyjna.
Osobiście lubię jej program na TLC ; )
Znacie tą kobietkę? :)
Faceci - chcielibyście aby tak wyglądała Wasza żonka? Piękny uśmiech, dobrze gotuje i ma trochę ciałka do pieszczenia.
Kobietki - chciałybyście w jakimś stopniu być taka jak ona w jej wieku? Jest coś co imponuje Wam w niej? : )
A może to ideał matki?
Pozdrawiam :)
lista tematów
Nigella Lawson strona 3 z 4
Tak, świetna jest :D
Konto usunięte: Kobietki - chciałybyście w jakimś stopniu być taka jak ona w jej wieku? Jest coś co imponuje Wam w niej? : )
Imponuje mi jej pogoda ducha, ta lekkość z jaką przygotowuje potrawy, taka aura ciepła bije od niej, nawet przez telewizor ;p No i jest taka.. normalna, uśmiechnięta z fajną figurką, zadbana, pewna siebie i ogólnie no... Piękna jest. Chciałabym w jej wieku tak wyglądać :)
osobiście nie

Konto usunięte: Kobietki - chciałybyście w jakimś stopniu być taka jak ona w jej wieku? Jest coś co imponuje Wam w niej? : )
ja chcę dożyć jej wieku przy moim trybie życia, to wystarczy

Fajnie, naturalnie wygląda na ekranie. :)
BTW, przez pięć minut siedziałamz opuszczoną szczęką, jak zobaczyłam jerj datę urodzenia. Myślałam, że ona przed 40. jest...
Jest niesamowicie kobieca i subtelna a przy okazji wyluzowana. Uwielbiałam oglądać te jej programy na TVN style ;)
Bo to zdjęcia. Powinnaś sobie obejrzeć. Poza tym ma piękny akcent, uwielbiam jej słuchać.
http://www.youtube.com/watch?v=vXmDEWIXB8w&feature=related
Patrishia: Bo to zdjęcia. Powinnaś sobie obejrzeć. Poza tym ma piękny akcent, uwielbiam jej słuchać.
Jakoś ten akcent mnie nie zachwyca ;)
Ale rzeczywiście, jak na swój wiek się nieźle trzyma, ale akurat jej typ urody do mnie nie przemawia :) Przypomina mi trochę Anne Hathaway, a ona mi się kompletnie nie podoba.