Co uważacie o kosmetykach Alessandro. Zwłaszcza tych do paznokci czyli odżywki, lakiery. Są dość drogie wiec uważacie że są warte swojej ceny ze są tak dobre?
I drugie wyszłybyście z domu latem w butach odsłaniających paznokcie, a wasze paznokcie nie były by pomalowane?
lista tematów
Alessandro strona 1 z 2
Konto usunięte: Jak są zadbane i czyste, to bez lakieru dobrze wyglądają.
Warunek jest jeden - ZADBANE!
Bo niezadbanym to nawet najpiękniejszy lakier nie pomoże
No też prawda ale chyba zadbane a niepomalowane się rzadko spotyka, bo jak ktoś już dba o stopy to wydaje mi się ze zadba tez o pomalowanie ich.
Moja koleżanka nie maluje paznokci u rąk i stóp lakierem i latem jak gdzieś z nią idę to zawsze zwracam uwagę na jej stopy. Nawet jej mówiłam kilka razy żeby sobie pomalowała paznokcie a ona nic lakiery jej dawałam a ina nie chciała ;||
Konto usunięte: No też prawda ale chyba zadbane a niepomalowane się rzadko spotyka, bo jak ktoś już dba o stopy to wydaje mi się ze zadba tez o pomalowanie ich.
Guzik prawda-ja najczęściej nie maluję paznokci tylko lecę je polerką albo przezroczystą odżywką i uważam, że owszem, dbam o stopy (chociaż obecnie mam intensywnie niebieskie pazurki

Konto usunięte: to zawsze zwracam uwagę na jej stopy. Nawet jej mówiłam kilka razy żeby sobie pomalowała paznokcie a ona nic lakiery jej dawałam a ina nie chciała ;||
cos o tym wiem, mam kumpele ktora wyglada jak poltora nieszczescia, podpowiadam jej co i jak, podstawiam kosmetyki do makijazu czy podpowiadam fryzure, a ona i tak robi po swojemu i nie da sobie przetlumaczyc;/