Chcę kupic jakis dobry krem nawilzajacy do cery mieszanej. Czesto mam jakies suche skorki- cena tak do 35 zl. Wazne by nie zapychal.
Dobry krem do rak ? Strasznie mam sucha skore ostatnio, przez rekawiczki i rozne domestosy .
lista tematów
zakupy strona 1 z 2
Konto usunięte: hcę kupic jakis dobry krem nawilzajacy do cery mieszanej. Czesto mam jakies suche skorki- cena tak do 35 zl. Wazne by nie zapychal.
leciutki, nie zapycha, matuje ale można zaraz po nim nakładać fluid! dla mnie niezły

Konto usunięte: Dobry krem do rak ? Strasznie mam sucha skore ostatnio, przez rekawiczki i rozne domestosy
mam ten sam problem i najszybciej [dosłownie kilka nałożeń] pomógł mi garnier czerwony. do tego jeszcze miałam sine i popękane po mrozach

[quote=Owieczka]leciutki, nie zapycha, matuje ale można zaraz po nim nakładać fluid! dla mnie niezły
on jest na dzien ?
W jakiej jest cenie ?
To ja się podepnę.
Chciałabym jakiś żel do mycia twarzy, ale żeby porządnie oczyszczał. Miałam teraz jakiś badziew z Avonu to pozostawiał b. tłusty film na twarzy. Chciałabym coś co nie wysuszyłoby mojej mieszanej buźki...Macie jakieś propozyszyn?
słuchaj, ja ostatnio kupuję żel do mycia twarzy Rival de Loop. Kosmetyki te są produkowane w Szwajcarii (chyba :P ) i można je nabyć tylko w Rossmanie. Są nie drogie. Bo ten żel kosztuje jakieś 8zł? Ja jestem zadowolona, bo fajnie oczyszcza : ) ja zawsze pomyciu twarzy używam kremu więc nie mam problemy z suchą skórą. Ja Ci polecam - jeśli nie szkoda Ci tych 8zł to możesz spróbować : )

styka51: Chciałabym jakiś żel do mycia twarzy, ale żeby porządnie oczyszczał. Miałam teraz jakiś badziew z Avonu to pozostawiał b. tłusty film na twarzy. Chciałabym coś co nie wysuszyłoby mojej mieszanej buźki...Macie jakieś propozyszyn?
physiogel
ja używam go bez wody, bo nie mogę z i wg mnie jest bardzo dobry
ewentualnie cetaphil
aha i
Konto usunięte: Chcę kupic jakis dobry krem nawilzajacy do cery mieszanej. Czesto mam jakies suche skorki- cena tak do 35 zl. Wazne by nie zapychal.
dorzucisz 5 złotych i już masz iwostin sensitia intensywnie nawilżający spf 20, jest b. dobry jak na swoją cenę
ewentualnie zwykły nawilżający z iwostina za 30 zł