AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 апреля 2011 (pierwszy post)
http://allegro.pl/skorki-na-pazurki-new-mnostwo-wzorow-i1571304523.html

i co Wy na to?
według Was ściema, czy rzeczywiście daje fajny, naturalny wygląd?
używała któraś? :woot:
latynoska6
latynoska6
  27 апреля 2011
http://allegro.pl/hit-nowosc-cudne-french-skorki-samoprzylepne-wybor-i1575104650.html
Te french skórki są jeszcze ładniejsze
Mariettaa
Mariettaa
  27 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i co Wy na to? według Was ściema, czy rzeczywiście daje fajny, naturalny wygląd? używała któraś?

nie wiem, czy mam na myśli to samo... kiedyś w tv pokazywali takie' naklejki' jakbyi je się przyklejało na paznokcie, przyklepywało i odrywało nadmiar...
.mnie się nie podoba.. znaczy jak dla mnie to raczej mało praktyczne, bo wydaje mi się, że to się rozrywa tak nierówno... znaczy ze np zostaną strzępy na końcówkach...
. nie używałam.
pijana
pijana
  27 апреля 2011

Jakoś mnie to nie przekonuje :woot:

pijana
pijana
  27 апреля 2011

A swoją drogą używał ktoś "pękających" lakierów do paznokci ?

Kusza
Kusza
  27 апреля 2011

ciezko mi jest to sobie wyobrazic, chyba ze na sztucznych. bo musi byc odpowiednia szerokosc, kształt przy skórkach paznokciowych itd, ja mam niektóre paznokcie szczupłe i malutkie, a np środkowy paznokieć jest taki szeroki i rozwlekły... Nie wygladałoby to za dobrze

Babsy
Babsy
  27 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A swoją drogą używał ktoś "pękających" lakierów do paznokci ?

mam z isadory bodajze, nie jest najgorszy, choc nieco sie rozni od efektu w reklamie;) choc moze to mi akurat taki efekt wyszedl. mozna miec wlasny dowolny lakier, jak wyschnie calkowicie nakladam jedna warstwe "pekajacego" i po paru sekundach mamy efekt. trzeba jeszcze poczekac jak i ten wyschnie, i jeszcze bezbarwnym pociagnac, bo ten pekajacy jest matowy.
pijana
pijana
  27 апреля 2011
Babsy
Babsy: mam z isadory bodajze, nie jest najgorszy, choc nieco sie rozni od efektu w reklamie;) choc moze to mi akurat taki efekt wyszedl. mozna miec wlasny dowolny lakier, jak wyschnie calkowicie nakladam jedna warstwe "pekajacego" i po paru sekundach mamy efekt. trzeba jeszcze poczekac jak i ten wyschnie, i jeszcze bezbarwnym pociagnac, bo ten pekajacy jest matowy.

Właśnie na ten zwróciłam uwagę na Allegro, póki co mam inne wydatki ale podoba mi się to i kiedyś kupię na pewno :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A swoją drogą używał ktoś "pękających" lakierów do paznokci ?

Też widziałam :)

Najśmieszniejsze jak nakłaniają do zakupu tej "pseudo kompatybilnej bazy pod pękający lakier", która w rzeczywistości może być pierwszym z brzegu lakierem, jakim dysponujesz :p
Ale niee.. musi koniecznie być od nich :mrgreen:

Kusza
Kusza: ciezko mi jest to sobie wyobrazic, chyba ze na sztucznych. bo musi byc odpowiednia szerokosc, kształt przy skórkach paznokciowych itd, ja mam niektóre paznokcie szczupłe i malutkie, a np środkowy paznokieć jest taki szeroki i rozwlekły... Nie wygladałoby to za dobrze

Ja paznokcie w sumie mam dość proporcjonalnej szerokości, ale co wyhoduje ostatnio, to gdzies przydzwonię i mi się jakiś łamie i od nowa.. :ninja:
nie moge doczekac się, aż bede miała wszystkie porzadne, by je akrylem pokryć by były twardsze :ninja:
Kusza
Kusza
  28 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja paznokcie w sumie mam dość proporcjonalnej szerokości, ale co wyhoduje ostatnio, to gdzies przydzwonię i mi się jakiś łamie i od nowa.. nie moge doczekac się, aż bede miała wszystkie porzadne, by je akrylem pokryć by były twardsz

Mi jak chce się zadbać, bawić się odżywkami itd to mam w miare ładne i strasznie szybko mi rosną, ale nie mam czasu na to, przeszkadzają mi w pracy długie więc co kilka dni obcinam bo już mam za długie :and:
Bierzesz jakiś skrzyp czy cos na paznokcie?
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 апреля 2011
Kusza
Kusza: Bierzesz jakiś skrzyp czy cos na paznokcie?

Nie, maluje tylko odżywkami.
Nie mam cierpliwości do skrzypu, czy innych tego typu preparatów, bo trzeba jednak długo czekac na efekty :and:
pijana
pijana
  28 апреля 2011

Pomalowałam dziś 2 paznokcie tym "pękaczem" z Isa Dory, super to jest !

Konto usunięte
Konto usunięte: Najśmieszniejsze jak nakłaniają do zakupu tej "pseudo kompatybilnej bazy pod pękający lakier", która w rzeczywistości może być pierwszym z brzegu lakierem, jakim dysponujesz :p Ale niee.. musi koniecznie być od nich

Sporo naiwnych się pewnie nabierze :-/
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja paznokcie w sumie mam dość proporcjonalnej szerokości, ale co wyhoduje ostatnio, to gdzies przydzwonię i mi się jakiś łamie i od nowa..

Pomalowane też Ci się łamią ? :and: Ja przy pomalowanych mogę być spokojna, ale ostatnio zaczęłam dla zabawy drapać kolegę, a były niepomalowane no i jeden poszedł :rotfl: A miałam już tak długie, że ludzie pytali czy to tipsy. Ale odrosną :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pomalowane też Ci się łamią ?

No jak mega porzadnie przydzwonię to tak :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Pomalowałam dziś 2 paznokcie tym "pękaczem" z Isa Dory, super to jest !

Poka poka!
I ile kosztuje?
Gothiclady
Gothiclady
  29 апреля 2011

fajne wzory niektóre... ale paznokcie do tego muszą być długie, odpowiednio opiłowane więc u mnie odpada, bo takich szponów nie mam, a na krótkich nie wyglądałoby to efektownie (część wzoru musiałaby być obcięta - bez sensu :P). Najbardziej to chyba na tipsy się nadaje. Btw. mam schize na żółty lakier do paznokci odkąd zobaczyłam jak to u Sablewskiej w x faktor wyglądąło :D

pijana
pijana
  29 апреля 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Poka poka! I ile kosztuje?

Niestety zmyłam od razu, nie chciałam malować tam wszystkich paznokci, bo dziwnie by się patrzyli :ziober2: A kosztuje koło 35 zł w Super-Pharm.
Zadziora
Zadziora
  30 апреля 2011

A nie trzeba mieć odpowiedniej długości? Dziwne to :mrgreen:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.