madzia2143
madzia2143
  1 мая 2011 (pierwszy post)

Witajcie :)

Mam zamiar sobie kupić buty sportowe. Zawsze wierna byłam firmie adidas, ale chciałam teraz spróbować z butami firmy Nike. Problem tkwi w tym, że mam wrażenie że te buty wyglądają dość masywnie, a zależy mi na tym by stopa wyglądała smukło.

W ogóle buty firmy Nike są wytrzymałe? Bo na Adidasa nigdy nie narzekałam, bardzo dobrze się trzymały.

Macie jakieś swoje typy co do tych butów? Powtórzę się ale jest to dla mnie ważne - stopa ma wyglądać SMUKŁO ;P

Pozdrawiam : )

voiceontheradio
voiceontheradio
  1 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://image.ceneo.pl/data/products/4709627/product.jpg

mam identyczne tylko, ze ta przednia część jest lakierowana (?)
i szybko przetarł się te lakierek, ale ogólnie nie chodzę w nich, bo nienawidzę takich butów.
miałam chyba zaćmienie umysłu jak je kupowałam
jedyne słuszne, zgrabne nike wg nie to nike capri
Edge
Edge
  1 мая 2011

adidas sradidas, najki srajki...
najwygodniejsze buty jakie kiedykolwiek miałem na nogach to ASICS

zerodwa
zerodwa
  1 мая 2011

mam takie :

są bardzo wygodne etc ale szybko się brudzą :and:
próbował ktoś prać adidasy w pralce ? mam już dość szorowania i zastanawiam się nad wrzuceniem ich do pralki :ssh:

madzia2143
madzia2143
  1 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam takie http://image.ceneo.pl/data/products/4709627/product.jpg W moich się czubki pościerały trochę, ale but jako sam w sobie jest wytrzymały bardzo.

fajne, ale ja nie lubię zamszu :P
madzia2143
madzia2143
  1 мая 2011
Edge
Edge: najwygodniejsze buty jakie kiedykolwiek miałem na nogach to ASICS

wytrzymałe? : )

zerodwa
zerodwa: są bardzo wygodne etc ale szybko się brudzą

białe buty tak już mają :P
mmaryjka
mmaryjka
  1 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Macie jakieś swoje typy co do tych butów?

air maxy, ale one nie są smukłe.

Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle buty firmy Nike są wytrzymałe?

szczerze mówiąc to jestem masakratorem butów i po roku, ewentualnie jak są jakieś ultra mocne okazy to po dwóch nadają się tylko do śmieci;) (mówię o nike)
madzia2143
madzia2143
  1 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem masakratorem butów

:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: (mówię o nike)

polecasz coś innego?
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  2 мая 2011
Edge
Edge: najwygodniejsze buty jakie kiedykolwiek miałem na nogach to ASICS

Asicsy to typowe siatkarskie buty. Kiedyś jak grałem to chodziłem w takich. Wygodne i wytrzymałe. Nie lubię butów firmy Nike , jest to dla mnie przereklamowana firma. Poza tym takie 'najacze' kojarzą mi się z dresiarskimi butami na sprężynkach.
Poza Adidasem i Nike istnieją również inne firmy,którym warto się przyjrzeć.
mmaryjka
mmaryjka
  2 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: polecasz coś innego?

jeśli chcesz coś kobiecego, smukłego to zdecydowanie polecam trampko-tenisówki, a nie takie naje ala dziewczyna dresa;)
tenisówki które noszę już drugi sezon mam np. tommy'ego hilfigera, nie są z natrętnymi znaczkami, a można kupić w fajnej cenie. to samo z trampkami lacoste. jedyne co w nich jest chałowego to ten krokodyl, ale ja mam z takim nierzucającym się w oczy więc jest ok.
madzia2143
madzia2143
  2 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli chcesz coś kobiecego, smukłego to zdecydowanie polecam trampko-tenisówki, a nie takie naje ala dziewczyna dresa;) tenisówki które noszę już drugi sezon mam np. tommy'ego hilfigera, nie są z natrętnymi znaczkami, a można kupić w fajnej cenie. to samo z trampkami lacoste. jedyne co w nich jest chałowego to ten krokodyl, ale ja mam z takim nierzucającym się w oczy więc jest ok.

mam już trampki, chciałam teraz coś innego ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: istnieją również inne firmy,którym warto się przyjrzeć.

poproszę o propozycję :)
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  2 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli chcesz coś kobiecego, smukłego to zdecydowanie polecam trampko-tenisówki, a nie takie naje ala dziewczyna dresa;)

Tu się zgadzam. I tutaj mógłbym podać przykład butów Convers. Nie muszą to być koniecznie klasyczne trampki, bo Convers ma też inne całkiem fajne propozycje.

Konto usunięte
Konto usunięte: poproszę o propozycję :)

Kappa , McArthur, Reebok, Puma, Asics( to takie bardziej siatkówka np). W zależności od tego do czego te buty byłyby przeznaczone ,to można by powybierać.
mmaryjka
mmaryjka
  2 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I tutaj mógłbym podać przykład butów Convers.

lubię conversy, ale ich jakość wg mnie nie jest równoważna z ceną. przynajmniej trampki. chociaż jak mówiłam, niestety jestem niszczycielem butów.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  2 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: lubię conversy, ale ich jakość wg mnie nie jest równoważna z ceną. przynajmniej trampki. chociaż jak mówiłam, niestety jestem niszczycielem butów.

Też je lubię , ale muszę przyznać,że trampki ,które miałem zniszczyły się po jakimś roku,choć eksploatowane były codziennie. Zaczęło się od tego ,że po prostu zaczęły mnie obcierać po Achillesie i okazało się, że gąbka z tamtego miejsca wypadła i zaczęły właśnie się powoli rozpadać...
To był model " One star"
DomesticGoddess
DomesticGoddess
  2 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: lubię conversy, ale ich jakość wg mnie nie jest równoważna z ceną.

podbijam.
Największy fail mojego życia = kupić czerwone conversy i mieć czerwone skarpetki, stopy, rajstopy za każdym razem :wtf: Najlepsze było to, że po kilkunastu praniach było to samo.
BigBabyJesus
BigBabyJesus
  2 мая 2011

:zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.