w jakim sklepie znajdę teraz legginsy z kieszeniami ?( nie kiczowate w rozsądnej cenie . ;p ) nie muszą być koniecznie czarne.
może być to też sklep internetowy.
ja szukałam, ale nic ciekawego nie znalazłam. ;/
czekam na Wasze propozycje. ;p
lista tematów
legginsy. strona 1 z 2
Konto usunięte: w jakim sklepie znajdę teraz legginsy z kieszeniami ?( nie kiczowate w rozsądnej cenie . ;p ) nie muszą być koniecznie czarne.
może być to też sklep internetowy.
ja szukałam, ale nic ciekawego nie znalazłam. ;/
czekam na Wasze propozycje. ;p
Własnie szukam prostych, długich czarnych legginsów z zamkami, najchętniej przez całą długość, aczkolwiek zadowolą mnie chociaż krótkie zamki. Interent odpada, bo nie mam ochoty na legginsy prześwitujące.
wszystkie szukamy legginsów;)
Niestety u mnie nic dziś nie nabyłam, ech no albo jakieś zimowe albo z koronką no.
Niestety u mnie nic dziś nie nabyłam, ech no albo jakieś zimowe albo z koronką no.
Nie wiem, kiedyś co druga łaziła albo w panterkach, albo rok temu w lateksach, w każdym sieciowym sklepie było tego od groma, teraz moze po jednym, dwoch modelach. Nie satysfakcjonują mnie jednokolorowe takie bez niczego czy w kwiaty. W New Yorkerze są fajne, ale mało kiedy, w H&M też kupuje, ale po praniu robią się czasem nieciekawe.. zreszta z jednym z New Yorkera też tak miałam, chyba zależy od materiału.
Konto usunięte: Nie wiem, kiedyś co druga łaziła albo w panterkach, albo rok temu w lateksach, w każdym sieciowym sklepie było tego od groma, teraz moze po jednym, dwoch modelach. Nie satysfakcjonują mnie jednokolorowe takie bez niczego czy w kwiaty. W New Yorkerze są fajne, ale mało kiedy, w H&M też kupuje, ale po praniu robią się czasem nieciekawe.. zreszta z jednym z New Yorkera też tak miałam, chyba zależy od materiału.
Teraz też widuje panny na ulicach w świecących leginsach. W Polsce jest tak, że jak coś jest modne, to kupisz to w każdym sklepie. Brakuje takich sklepów które odróżniają się od innych- dlatego chodzę po lumpach :)
malami81: hahaha też mam jedne takie - mogłabym je naciągnąć po pachy jednocześnie mając spodnie i top w jednym
wysoki stan

Zadziora: Teraz też widuje panny na ulicach w świecących leginsach. W Polsce jest tak, że jak coś jest modne, to kupisz to w każdym sklepie. Brakuje takich sklepów które odróżniają się od innych- dlatego chodzę po lumpach :)
Mi się już nie chce...
suckinsyn: No, bo jak kupujesz w h&m i newyorkerach to nie dziw, że są tam ciuchy, które nie odróżniają się od innych - przecież tam jest tylko masówka, która jest względnie "modna".
Bzdura. Oczywiście, są tam rzeczy głównie dla popkultury, ale przy takim ogromie ubrań idzie poszukać czegoś ciekawego.
Konto usunięte: Zadziora:
Teraz też widuje panny na ulicach w świecących leginsach. W Polsce jest tak, że jak coś jest modne, to kupisz to w każdym sklepie. Brakuje takich sklepów które odróżniają się od innych- dlatego chodzę po lumpach :)
Mi się już nie chce...
a ja mam teraz zajawkę na lumpy ;)
Konto usunięte: Ostatnio widziałam dziewczynę w marmurkowych legginsach, miały przez całą długość zamek
kurczę, musi to na prawdę fajnie wyglądać. W sumie w ostateczności można kupić leginsy i iść do krawca wszyć zamek.