dzisiaj jako.s po śniadaniu zaczęło bolec mnie podbrzusze, okolice lewej strony a własciwie jajnik, nie rozpoczełam jeszcze miesiaczkowania, wie moze ktos co z tym albo miał podobny problem..?
Pozdrawiam.=)
lista tematów
bóle..
Niedługo dostaniesz okres.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
koniecznie powinnas isc do ginekologa, jesli do 16. r.z nie mialas okresu... moze to bol zwiazany z owulacja, a moze przed okresem, albo jeszcze cos innego- ginekolog Cie zbada i wszystkiego sie dowiesz.
że tak się podczepię pod bóle. od kiedy pamiętam, jak tylko piję reddsa jabłkowego boli mnie brzuch, a dokładniej żołądek. czasem jest ten ból, a czasem go nie ma. Ostatnio pojawia się coraz rzadziej ale i tak jest nieznośny. Czy jest możliwe, że mam uczulenie na coś? Dodam, że kiedy piję niektóre marki soków jabłkowych to też mnie boli, ale tylko niektóre.
Yukiko: że tak się podczepię pod bóle. od kiedy pamiętam, jak tylko piję reddsa jabłkowego boli mnie brzuch, a dokładniej żołądek. czasem jest ten ból, a czasem go nie ma. Ostatnio pojawia się coraz rzadziej ale i tak jest nieznośny. Czy jest możliwe, że mam uczulenie na coś? Dodam, że kiedy piję niektóre marki soków jabłkowych to też mnie boli, ale tylko niektóre.
Na to wychodzi. A jak jesz jabłka?