oOoBuZiAcZeKoO
oOoBuZiAcZeKoO
  3 мая 2011 (pierwszy post)

dzisiaj jako.s po śniadaniu zaczęło bolec mnie podbrzusze, okolice lewej strony a własciwie jajnik, nie rozpoczełam jeszcze miesiaczkowania, wie moze ktos co z tym albo miał podobny problem..?

Pozdrawiam.=)

styka51
styka51
  3 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie rozpoczełam jeszcze miesiaczkowania, wie moze ktos co z tym albo miał podobny problem..?

Znaczy się nie miałaś jesio pierwszej miesiączki? I masz 18 lat?
Nie rozumiem.
Może to być ból owulacyjny, lub ten tuż przed okresem.
oOoBuZiAcZeKoO
oOoBuZiAcZeKoO
  3 мая 2011
styka51
styka51:

mam 17l, i zgadza sie nie miałam jeszcze..., jakoby pierwszy raz mam taki ból
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  3 мая 2011

Niedługo dostaniesz okres.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

styka51
styka51
  3 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakoby pierwszy raz mam taki ból

Dziwne, że w wielu 17 lat nie miałaś jeszcze okresu:woot:
Prawdopodobnie zaczęło się "coś" dziać i może dostaniesz miesiączkę.W każdym razie ja tu znachorem nie jestem i do ginekologa mogłabyś się przejść. Chyba, że byłaś i wsio w porządku.
vladimir111
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
vladimir111
  3 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam 17l, i zgadza sie nie miałam jeszcze..., jakoby pierwszy raz mam taki ból

z tego, co się orientuję, to podobno jeżeli do 16 r.ż. nie dostanie się okresu, to powinno się śmignąć do gina, bo coś może być nie tak :woot: ale mogę się mylić, w końcu mnie to nie dotyczy :mrgreen:
DomesticGoddess
DomesticGoddess
  3 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam 17l, i zgadza sie nie miałam jeszcze..., jakoby pierwszy raz mam taki ból

:szok:
Zatem wielce prawdopodobne że :

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Niedługo dostaniesz okres.

Choć udać się do lekarza i sprawdzić czy wszystko gra nie zaszkodzi :)
pijana
pijana
  3 мая 2011
vladimir111
vladimir111: z tego, co się orientuję, to podobno jeżeli do 16 r.ż. nie dostanie się okresu, to powinno się śmignąć do gina, bo coś może być nie tak ale mogę się mylić, w końcu mnie to nie dotyczy

Nie mylisz się, ginekolog koniecznie !!!
Ignorancja dziewczyn mnie PRZERAŻA.
Babsy
Babsy
  3 мая 2011

koniecznie powinnas isc do ginekologa, jesli do 16. r.z nie mialas okresu... moze to bol zwiazany z owulacja, a moze przed okresem, albo jeszcze cos innego- ginekolog Cie zbada i wszystkiego sie dowiesz.

Zadziora
Zadziora
  3 мая 2011

a jesteś dziewicą? może masz przerośniętą błonę or coś;>

oOoBuZiAcZeKoO
oOoBuZiAcZeKoO
  3 мая 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii:

nooo byłam juz kilka razy u ginekologa, i nic nie stwierdza i muszę się udac do poważniejszego specjalisty, ale narazie szkoła i nie chce zawalac,w czerwcu zaczną działac,

Dzięki wszystkim ;-)
Yukiko
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 22
Yukiko
  4 мая 2011
że tak się podczepię pod bóle. od kiedy pamiętam, jak tylko piję reddsa jabłkowego boli mnie brzuch, a dokładniej żołądek. czasem jest ten ból, a czasem go nie ma. Ostatnio pojawia się coraz rzadziej ale i tak jest nieznośny. Czy jest możliwe, że mam uczulenie na coś? Dodam, że kiedy piję niektóre marki soków jabłkowych to też mnie boli, ale tylko niektóre.
Gothiclady
Gothiclady
  4 мая 2011

może to nie żołądek a trzustka :)

Zadziora
Zadziora
  4 мая 2011
Yukiko
Yukiko: że tak się podczepię pod bóle. od kiedy pamiętam, jak tylko piję reddsa jabłkowego boli mnie brzuch, a dokładniej żołądek. czasem jest ten ból, a czasem go nie ma. Ostatnio pojawia się coraz rzadziej ale i tak jest nieznośny. Czy jest możliwe, że mam uczulenie na coś? Dodam, że kiedy piję niektóre marki soków jabłkowych to też mnie boli, ale tylko niektóre.

Na to wychodzi. A jak jesz jabłka?
Yukiko
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 22
Yukiko
  5 мая 2011
Zadziora
Zadziora: Na to wychodzi. A jak jesz jabłka?

normalnie. nic mnie od nich nie boli właśnie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.