Jasmina
Jasmina
  3 мая 2011 (pierwszy post)

Cześć :)

Sztuczne rzęsy, często je zakładacie ? Czy może nie przepadacie za nimi ?
Na co dzień do noszenia czy tylko na jakieś okazje ?
Z jakiej firmy są w miarę tanie i dobre ?
Jaki klej do nich, tylko nie Inglot (jest do d... :and:) ?

Pozdrawiam, Jaś :**

WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  3 мая 2011
Jasmina
Jasmina: Sztuczne rzęsy, często je zakładacie ? Czy może nie przepadacie za nimi ?

zakładam czasem do snu

Jasmina
Jasmina: Na co dzień do noszenia czy tylko na jakieś okazje ?

tylko po domu

Jasmina
Jasmina: Pozdrawiam, Jaś :**

Pozdrawiam wiadomoś:***
madzia2143
madzia2143
  3 мая 2011
Jasmina
Jasmina: Sztuczne rzęsy, często je zakładacie ? Czy może nie przepadacie za nimi ? Na co dzień do noszenia czy tylko na jakieś okazje ? Z jakiej firmy są w miarę tanie i dobre ? Jaki klej do nich, tylko nie Inglot (jest do d... ) ?

osobiście wolę kępki rzęs ;)
kiedyś zakładałam często, później miałam przerwę i wyszłam z wprawy ;/
też jeszcze nie spotkałam dobrego kleju ;/
pijana
pijana
  3 мая 2011
Jasmina
Jasmina: Sztuczne rzęsy, często je zakładacie ? Czy może nie przepadacie za nimi ? Na co dzień do noszenia czy tylko na jakieś okazje ? Z jakiej firmy są w miarę tanie i dobre ? Jaki klej do nich, tylko nie Inglot (jest do d... ) ?

Miałam tylko raz, na studniówce, bo przy okularach sztuczne rzęsy nie zdają egzaminu.
Znam osoby, które noszą na co dzień i jest to spoko, o ile nie są przesadzone.
Miałam Inglota, z samych rzęs byłam zadowolona, a klej rzeczywiście był trochę kiepskawy.
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  3 мая 2011

Noszę głównie kępki bo te całe sztucznie wyglądają i zawsze się boję, że się odkleją a ja nie zauważę :ninja: Poza tym te całe to raczej na większe wyjście itp. a kępki na co dzień można i to fajnie, naturalnie wygląda.

Darunia511
Darunia511
  3 мая 2011
Jasmina

Używam na sesje, na codzień mi się nie chce, aczkolwiek zdarzało się.
Fajne miał kiedyś H&M rzesy, Inglot ma swietne, w sumie mi jest firma obojętna. Kleje mi Inglota odpowiadają, kiedyś kupowalam na straganie za chyba 2 zł i był najlepszy na świecie, ale już ich nie ma :( Poza tym hmmm... nie wiem jak on działał na moje oczy xD
say0something
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
say0something
  3 мая 2011

Nie używałam nigdy, super wyrazisty make up jest mi zbędny

malami81
malami81
  3 мая 2011

Używam i to raczej na większe wyjścia. Chociaż mam jedną parę, która wygląda dość naturalnie i czasami zakładam je na co dzień.

Klej - stosuję DUO i jestem z niego zadowolona.

Rzęsy polecam z włosia naturalnego (nie żadne plastiki). Kupuję ARDELL. Kosztują około 20 - 22 zł w hurtowni kosmetycznej (zamawiam online)

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  3 мая 2011

Mam ładne rzęsy, więc nigdy sztucznych nie stosowałam :)

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
boniwinter
boniwinter
  3 мая 2011
Jasmina
Jasmina: Sztuczne rzęsy, często je zakładacie ?

jeszcze nigdy ich nie uzywalam, ale w Londynie to jest norma.
Czasami wyglada to ladnie i estetycznie, a czasami jest tak na "chama"...czyli na maxa za dlugie, czasami nawet widac klej.
to nie jest ladne.

Jasmina

mozna nosic dzien w dzien, ale pod warunkiem, ze zrobi sie to u kosmetyczki i w miare normalna dlugosc zeby wygladalo naturalnie
Babsy
Babsy
  4 мая 2011

za diabla nie umiem niestety ani kępke, ani calych zamontowac, zeby sie trzymaly, choc probowalam z kilkanascie razy;/ i po kazdej nieudanej probie daje sobie spokoj na jakies kilka miesiecy.

Gothiclady
Gothiclady
  4 мая 2011

mam i kępki, i całe ale nie trzymają mi sie oka bo klej jest do d. :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  4 мая 2011
Jasmina
Jasmina: Sztuczne rzęsy, często je zakładacie ? Czy może nie przepadacie za nimi ?

przez dluzszy czas nie nosilam, ale od jakiegos tygodnia znowu zakladam :)
mam klej dolaczony do tych rzes
i jest bardzo dobry :tak:
marta0859
marta0859
  4 мая 2011
Jasmina

Nigdy nie miałam :) mam swoje rzęsy długie to mi niepotrzebne

Jasmina

nie wiem nawet... moja znajoma miała na swojej studniówce i jak je odrywała to razem ze swoimi rzęsami, raczej nie zaryzykowałabym.
moonlight28
moonlight28
  4 мая 2011

notorycznie noszę sztuczne
ale jak masz swoje ładne rzęsy nie radzę tego psuć

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.