Hej :)
1. Lubię firmę Loreal, co do tuszy to miałam od nich tylko jeden i chciałabym wypróbować kolejny. Jaki tusz tej firmy jest dla Was najlepszy ?
2. I co sądzicie o tuszach firmy Max Factor ?
lista tematów
Tusz do rzęs strona 2 z 3
Konto usunięte: No ma taka bardzo cienką szczoteczkę dla moich rzęs jest właśnie niedobra. Ale miałam co do niego wielkie oczekiwania ;// Choć jak chcesz możesz wypróbować go, bo może akurat dla ciebie będzie dobry ja bynajmniej już go nigdy nie kupie.
To muszę się nad nim zastanowić.
A co on robi ? :)
Konto usunięte: Zależy na co komu zalezy.
Mi by się przydało wszystko na raz, bo mam nedzne rzęsy,
ale colossal akurat pogrubia :)
Mi najbardziej zalezy na pogrubieniu i podkręceniu w sumie.
Z Rimmela akurat mam dobre doświadczenia z tuszami :)
Jasmina: 1. Lubię firmę Loreal, co do tuszy to miałam od nich tylko jeden i chciałabym wypróbować kolejny. Jaki tusz tej firmy jest dla Was najlepszy ?
Miałam kiedyś Telescopic i ostatnio Milion Lashes - byłam dość zadowolona.
[quote=Jasmina2. I co sądzicie o tuszach firmy Max Factor ?
Lubię. Swego czasu używałam False lash effect, Masterpice Max i naprawdę byłam zadowolona - zwłaszcza z False.
Obecnie przerzuciłam się na tusz z Diora albo Clinique - bo dają mega efekt mimo że cena dużo wyższa
Dla mnie Colossal robi wszystko I wydłuża i podkręca i pogrubia, ale rzęsy są dobrze rozdzielone. Mam też chęć na One by One czy jakoś tak, też Maybelline, ale mam tyle tuszów, że masakra...
Jasmina: 1. Lubię firmę Loreal, co do tuszy to miałam od nich tylko jeden i chciałabym wypróbować kolejny. Jaki tusz tej firmy jest dla Was najlepszy ?
podobno telescopic jest dobry...
ja jestem raczej testerka rzeczy tanich i trafiłam ostatnio na taki zielony z Eveline i jest świetny, za to skusiłam się na wibo i muszę przyznać, ze te kupowane kiedys od "ruskich" za 5 zł były o niebo lepsze...
Mam ten :

uwielbiam go :) mam po nim wydłużone, grube, podkecone rzęsy. Coś w stylu ''efektu sztucznych rzęs''
Miałam tylko ten :
za tą cenę spodziewałam się czegoś lepszego, jest mocno przeciętny. Nie polecam.

volume shocking - imo przeciętny, dobra baza, ale tusz do dupy.

double extension - miałam wszystkie z tej serii i wszystkie były na jedno kopyto, baza dobra tusz też w miarę, dużo lepszy niż w/w

na początku bardzo skleja rzęsy, ale już go trochę ubędzie to bardzo dobrze pogrubia, niestety nie wydłuża

telescopic clean definition - chyba najlepszy ze wszystkich l'oreala, dobrze wydłuża, z w/w tuszem daję efekt sztucznych rzęs