witam:) tak od jakiegoś czasu przysylaja mi ulotki z yves rocher . i powiem wam, że zainteresowała mnie ta marka. co możecie o niej powiedziec? kupujecię tam coś? co jest warte uwagi? a perfumy jak z ich trwałoscia? bo ceny są wyższe niż, np avon. pozdrawiam:)
lista tematów
Yves rocher strona 1 z 2
moja siostra ma perfumy tej marki - niestety nie wiem jak się nazywają, ale są dość trwałe jak na tego typu firmę :)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Czasem coś kupię :) nawet przyzwoita firma i ma fajne perfumy np. o zapachu bzu Ogólnie mogę polecić :)
Konto usunięte: co możecie o niej powiedziec? kupujecię tam coś? co jest warte uwagi? a perfumy jak z ich trwałoscia? bo ceny są wyższe niż, np avon. pozdrawiam:)
Moja mama ostatnio kupiła dwa szampony i trzy żele pod prysznic - szampon taki z wyciągiem z lnu i drugi pokrzywowy - nie są warte swojej ceny bo maja paskudny skład, a żele cudnie pachną, miałam pomaranczowy, kawowy i orchidea :-) cudo!
Konto usunięte: witam:) tak od jakiegoś czasu przysylaja mi ulotki z yves rocher . i powiem wam, że zainteresowała mnie ta marka. co możecie o niej powiedziec? kupujecię tam coś? co jest warte uwagi? a perfumy jak z ich trwałoscia? bo ceny są wyższe niż, np avon. pozdrawiam:)
Uwielbiam ich wody toaletowe owocowe! Tylko np. malionowa, czyli różowa zostawia ślady na jasnej odzieży. Pomadki ochronne też pięknie pachną, mam jeszcze cien do oczy, dostałam w gratisie, biały i mieni się na niebiesko, mi jakoś ten kolor nie przypada do gustu ale jakościowo jest okej.
To teraz mnie miło zaskoczyly wasze opinię, a co powiecie o tych wodach vanilie noire, flowerparty i evidence. dlugo trzymają?
Raz kupiłam w sklepie Yves Rocher żel pod prysznic o zapachu pomarańczy i cynamonu, to była edycja na Boże Narodzenie. O rany, co za zapach, do dziś go pamiętam
W pelni sie zgadzam rewelacyjne sa ;D
Ja tez srednio bylam zadoolona z szamponow...
odzywki do wlosow tez takie sobie...
z wartych polecenia na pewno sa pomadki ochronne, zele pod prysznic, balsamy i mgielka brazujaca

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)