Kasiaa
Kasiaa
  6 мая 2011 (pierwszy post)

Mogą być dobre, opiekuńcze, tajemnicze, okrutne, bezwzględne lub zabójcze.
Jedno je na pewno łączy - wszystkie Anioły są piękne!

Odkryj w sobie anioła! Zostań gwiazdą sesji zdjęciowej - weź udział w konkursie na anielski makijaż.

Wydawnictwo Świat Książki oraz portal Fotka.pl ogłaszają konkurs na najbardziej niesamowity anielski makijaż. Odkryj w sobie anioła!

Nagroda jest wyjątkowa: 6 Laureatów wyłonionych przez Jury Konkursu zostanie uczestnikami 3 dniowego szkolenia w Europejskiej Szkole Charakteryzacji i Makijażu Artystycznego "Make Up Artist".
Zwieńczeniem kursu będzie profesjonalna sesja zdjęciowa, której bohaterami będą Laureaci konkursu
"Odkryj w sobie anioła!"

Co trzeba zrobić, żeby wziąć udział w konkursie? Wystarczy umieścić swoje fotki przed i po makijażu oraz dodać krótki i najlepiej niebanalny opis postaci, którą wykreowałaś.
Zanim weźmiesz udział w zabawie, koniecznie zapoznaj się z Regulaminem Konkursu.

Jak dodać fotkę:

1. Dodaj bloga w grupie Fotka.pl poleca

2. Umieść w nim krótki opis i swoje zdjęcia "przed" i "po". Zdjęcia możesz umieścić przy pomocy linku "Dodaj zdjęcie" w górnej części edytora. Aby wyedytować fotkę kliknijcie na ikonę

Sugestia: Postaraj się, żeby każde z Twoich zdjęć miało nie więcej niż 500px szerokości.
Łatwiej będzie je dodać.

3. Czekaj na moderację. Twój wpis ze zdjęciami pojawi się w specjalnej zakładce Anioł.

Masz czas do 30 maja. Wtedy jury wyłoni 6 laureatek.
Powodzenia!
Zadziora
Zadziora
  6 мая 2011

Kurde że ja nie umiem się malować :D

styka51
styka51
  7 мая 2011

Taka wypiasiona got seszyn przydałaby się :lol:

Babsy
Babsy
  7 мая 2011

moze i cos pokombinuje:)

SoDope
SoDope
  8 мая 2011
styka51
styka51:

mi by się przydała .. :P
tylko wiadomo jak będzie wyglądała ta sesja i kto będzie fotografował malował i stylizował ? :P
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 мая 2011
Kasiaa
Kasiaa: Powodzenia!

Przeglądałam sobie zdjęcia dodawane przez dziewczyny, niektóre naprawdę się starają :-)
Na ten moment wykonanie WhiteAngel1983 najbardziej mi się podoba :-)
SoDope
SoDope
  8 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: WhiteAngel1983 najbardziej mi się podoba :-)

ale lekko podrasowane photoshopem ale konkurs nie zabrania :D.

Ja już mam wizje .. - aby zrobic makijaż :P
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale lekko podrasowane photoshopem ale konkurs nie zabrania :D.

No nie zabrania, ale jest najbardziej urokliwe - kolorystyka, sukienka :))

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja już mam wizje .. - aby zrobic makijaż :P

Oooo :)
Zawsze możesz sie zainspirować netem ;P
SoDope
SoDope
  8 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze możesz sie zainspirować netem ;P

moj makijaż będzie inny niż to co tam jest...

Mam na dzieje, że będzie to docenione.

nic nie zdradze ... ! :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moj makijaż będzie inny niż to co tam jest... Mam na dzieje, że będzie to docenione. nic nie zdradze ... !

No to trzymam kciuki :))
SoDope
SoDope
  8 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No to trzymam kciuki :))

eee nie jesteś już przyjacielem - myślałam, że będziesz wiedziała kto będzie robił fotki na tych sesjach .. :(
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: eee nie jesteś już przyjacielem - myślałam, że będziesz wiedziała kto będzie robił fotki na tych sesjach .. :(

Nie mam pojęcia :)
Albo kogoś wynajmą, albo będzie robił je któryś z grafików, może Mateusz, nie wiem, zdolni są :)
SoDope
SoDope
  8 мая 2011

No bo np. jak był konkurs Supermodelek to od razu pokazywali fotografa który będzie robił zdjęcia .. :and:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No bo np. jak był konkurs Supermodelek to od razu pokazywali fotografa który będzie robił zdjęcia ..

A czy to takie ważne? :jezyk2: ?
SoDope
SoDope
  8 мая 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A czy to takie ważne? ?

wazne :O dla mnie ważne.

Bo jak nie wiem fotograf specjalizuje się w aktach artystycznych no to po jaką XXXX mam startować by w nagrodzie dodatkowo musieć się rozbierać ? :crylol:

najgorszy z możliwych finałów ale mam bujną wyobraźnie :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.